Copy

Delad glädje är den bästa glädjen!

Snart händer det! Ålands 100-årsjubileum kulminerar den 9-12 juni då firandet fyller torget i Mariehamn. Är du på Åland vankas det musik, ålandspannkaka, festliga tal och roligt program för både vuxna och barn.
 
Se Åland 100-programmet

Kultur och evenemang under hela året

Firandet av Åland 100 fortsätter hela året - ta del av det gedigna kultur- och evenemangsutbudet även senare. Redan nu vill vi tipsa om Ålands dansbandsfestival på Föglö den 11-16 juli. Missa inte den!
 
Se fler evenemang

Gör en gärning för Östersjön, naturen och Åland

Under nästa vecka ordnas det städtalko på stränder och i naturen runt hela Östersjön. Städningen kulminerar på FN:s världshavsdag på onsdagen den 8 juni och Ålands självstyrelsedag på torsdagen den 9 juni. Varför inte ge Åland eller ditt närområde en gåva och delta i #CleanupÅland100?
 
Läs mer

Sommartävlingen slog nya rekord

Vår sommartävling är avslutad och vi gratulerar Juuso som lottades fram som vinnare bland rekordmånga deltagare. Vi är glada att så många är nyfikna på vad Åland har att erbjuda och planerar att uppleva vår vackra skärgård i sommar. Vi hoppas du är en av dem! Läs våra tips på vad allt du kan göra på Åland i sommar.
 
Läs om sommar-Åland
Vi ses på Åland!
Visit Åland 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2022 Visit Åland, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får de här mailen?
Du kan hantera kontoinställningar eller avprenumerera.