Copy

Höstmys, friluftsliv och roliga lopp – på Åland händer på senhösten!

Åland har mycket att erbjuda även på senhösten. Barnens höstlov är ett bra tillfälle att åka på en mysig helgresa till Åland – här kan ni umgås i frisk havsluft i en skön skärgårdsmiljö. Visste du att det finns över 30 utmärkta naturstigar på Åland och en av dem leder till en riktig grotta? De 11 discgolfbanorna på Åland är öppna året om, och Kastelholms medeltida slott håller höstlovsöppet med specialprogram 21.–23. oktober. Skulle det regna kan man ha roligt på äventyrsbadet Mariebad eller på Sjöfartsmuseet.
 
Läs mer

Delta i lopp i frisk havsluft

Åland är känt för att stå värd för populära tävlingar. Nu i oktober ordnas Åland Marathon som lockar deltagare från när och fjärran. Åland Marathon är ett stadslopp som går längs Mariehamns gångbanor och startar vid badhuset Mariebad. Så packa med joggingskor och utmana dig själv i en skön tävling i frisk havsluft.
Läs mer

Dela dina finaste sommarminnen med oss

Besökte du Åland i somras? När mörkret faller allt tidigare på kvällarna är det skönt att blicka tillbaka till härliga sommarminnen. Om du vill dela dina bästa Ålandsbilder med andra tagga dem med #visitaland på Instagram. Vi lyfter gärna fina bilder på vårt Instagram-konto så att även andra kan njuta av dem, inspireras och få tips på nya smultronställen.
 
Följ Visit Åland på Instagram
Hoppas vi ses på Åland!
Teamet på Visit Åland 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera.