Copy

Kom i julstämning på Åland!

Unna dig en skön hotellweekend på Åland, vars julmarknader och julbord erbjuder massor av julmys från första advent. Upplev sevärdheterna och kulturlivet i idylliska Mariehamn, strosa på julmarknader och njut av julsmaker på restauranger. När du återvänder hem är du full av mysig julstämning.

Njut av åländskt julbord

Från och med slutet av november till mitten av december dukar många åländska restauranger upp ett traditionellt julbord med rätter tillagade av lokala råvaror. Julbord är en av de bästa upplevelserna på Åland i adventstider. Eftersom de är väldigt populära lönar det sig att boka plats i god tid i förväg!

Besök stämningsfulla julmarknader

På lillajul 27.11 kan du besöka Ålands äldsta och största julmarknad på Jan Karlsgården, ett stenkast från Kastelholms slott. Julmarknad ordnas även 4-5.12 i Mariehamns centrum, och 11-12.12 i Sjökvarteret i Mariehamn. Förutom en varm julstämning kan du skaffa en hel del personliga och hållbara julklappar. Vem skulle inte uppskatta handstöpta ljus eller ett par mjuka vantar av ull från ålandsfår?

Boka ett mysigt hotellpaket

Lämna vardagen ett tag och kom i skön julstämning på Åland. På vår hemsida kan du just nu läsa mer om adventevenemang och bekanta dig med våra hotellpaket för en mysig adventshelg i Mariehamn.
 
Läs mer och boka hotellpaket
Vi ses på Åland!
Teamet på Visit Åland 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera