Copy

UPPTÄCK GENUINA ÅLAND

Åland är en riktig skattkammarö för alla som är intresserade av matens ursprung och som längtar efter genuina upplevelser. Åk runt Åland med cykel eller bil och tveka inte att stanna till när du ser en lockande skylt vid vägen – den kan leda dig till ett härligt gårdscafé eller ett litet bageri, en hantverksbod, konstutställning eller liten gårdsloppis. Om du söker unika och småskaliga upplevelser i en äkta lantidyll är Åland den perfekta destinationen för dig.

Läs mer

Besök gårdar och caféer på Åland Grönskar 29-30 maj

Nu är det äntligen dags för det härliga evenemanget Åland Grönskar. Under två dagar i maj bjuder gårdar, trädgårdar, caféer och restauranger in till fest! Kom och klappa nyfödda lamm och kalvar, smaka på fräscha primörer, njut av blommande äppelträdgårdar och ljusa kvällar mitt i Ålands vackra landsbygd.

Läs mer

Åk tillbaka i tiden till häxjakt och vidskepelse

Är du intresserad av kultur och historia? Då vill vi redan nu tipsa om Operan Lisbeta som har premiär i juli. Operan för dig tillbaka till 1600-talets häxjakt. En spännande berättelse målas fram av 1600-talets Åland, en tid av kvinnohat och vidskepelse. Operan är en del av firandet av Åland 100 år.

Läs mer

Kom ihåg att du när som helst kan hämta mer tips och inspiration på visitaland.com och på Instagram @visit_aland

Hoppas vi ses i sommar!

Visit Åland


Facebook iconInstagram iconTwitter iconYouTube icon

*Kom ihåg att kolla det senaste gällande reserestriktionerna innan ni bokar er resa.

Copyright (C) 2021 Visit Åland. All rights reserved.

Kontoinställningar | Avprenumerera