Copy

Börja julmyset på Åland!

Snart är det lillajul och därför vill vi påminna dig om den traditionella julmarknaden på Jan Karlsgården i Kastelholm nu på lördag, den 27. november. Där kan du passa på att handla unika och hållbara julklappar, bl.a. lokalt hantverk, lokalproducerade delikatesser och läckerheter till julbordet. Stickade vantar av ull från ålandsfår, havtornssaft från vilda bär och läckra bakverk med julens smaker är bara några att nämna av allt som finns på marknaden. Vad skulle du bli mest glad av att få i julklapp?
 
Läs mer om julmarknader

Åländskt julbord är kulinaristens favorit

Att äta julbord på någon av restaurangerna i Mariehamn eller t.ex. på det gamla fiskehemmanet Silverskär är en upplevelse du inte får missa. Åländskt julbord serveras som buffé och är en blandning av svenska och finländska rätter, med lokala specialiteter därtill. Det finns speciellt många goda fiskrätter. Kom ihåg att boka din plats i god tid!
 
Läs mer om åländska julbord

Boka ett mysigt hotellpaket

Tillbringa en mysig hotellweekend och kom i skön julstämning på Åland nu på lillajul eller i december. Läs mer om adventstidens evenemang på vår hemsida där du också enkelt kan boka ett hotellpaket med resor och boende.
 
Läs mer och boka hotellpaket
Vi ses på Åland!
Teamet på Visit Åland 
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Visit Åland, All rights reserved.Kontoinställningar  Avprenumerera