Copy
Turismen är en hållbar basnäring
     Mars nr.3 2021
 
Bästa medlem,  

Våren är äntligen på väg och i helgen ställer vi om till sommartid. Vi får kämpa på lite till och vi håller tummar och tår att situationen ser annorlunda ut efter påskfirandet.

Vänligen notera följande:

  • Golfkoncept "Race to Åland" 2021
  • Nätverksmöte med stuguthyrare
  • Tredje kostnadsstöd under beredning 
  • Vårens press och -mediaresor
  • Medlemsavgift 2021 
Med vänliga hälsningar 
Team Visit Åland
GOLFKONCEPT "RACE TO ÅLAND" 2021
Visit Ålands golfnätverk har nio medlemmar och samlar åländska företag och aktörer intresserade av att tillsammans utveckla den åländska golfupplevelsen samt att gemensamt marknadsföra den till potentiella golfintresserade besökare i våra närregioner. 

Inför säsongen 2021 gör nätverket bland annat en omfattande satsning på att synas på den finländska golfmarknaden genom ett samarbete med Finlands största golfmediehus, Golfpiste/Golflehti. Tillsammans ordnas konceptet Race to Åland.

INBJUDAN TILL ALLA STUGUTHYRARE 
Visit Åland tillsamman med Viking Line, Eckerö Linjen och Ålandsresor bjuder in till ett digitalt möte för Visit Ålands partnernätverk stuguthyrare på Åland. Hur kan den åländska stugupplevelsen säljas mer på våra närmarknader? Till inbjudan >>
TREDJE KOSTNADSSTÖD UNDER BEREDNING 
Kostnadsstödets tredje ansökningsomgång samt förslag på stöd för stängning av kundlokaler är under beredning. Läs mera om vad detta innebär för dig som företagare HÄR.
NOTERA MEDLEMSAVGIFT 2021
I förra veckan skickades medlemsavgiften för 2021 ut  inkl.följebrev. Vi vill uppmärksamma att läsa igenom följebrevet med anledning av fakturans förfallodatum 31.8.2021. Läs mer..
VÅRENS PRESSRESOR
I samarbete med rederier, föreningar och tidningar finns i nuläget ett antal pressresor fastställda och planerade för ankomst i april och maj.

Mer information >>


This email was sent to <<E-post>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Visit Åland · 8 Storagatan, Mariehamn, Åland · Storagatan 8 · Mariehamn 22100 · Aaland Islands