Beste Sporters,

In deze uitgave
Thema avond: "Gedrag (g)een probleem!"
Bijna elke trainer of begeleider komt er mee in aanraking; kinderen en jongeren met gedragsproblemen. Hoe is probleemgedrag te voorkomen? En wat doe je als het toch misgaat? Op dinsdag 4 april organiseert Sportservice Haarlemmermeer in samenwerking met Link2Sport en Sportbedrijf Amstelveen de cursus “gedrag (g)een probleem!” in Amstelveen. Lees hier meer.
Sportbedrijf Sportkatern in Sportkrant Amstelland

Sportbedrijf Amstelveen biedt u de mogelijkheid om uw vereniging of organisatie sportief te presenteren.
Wij hebben in de Sportkrant Amstelland van mei een eigen (midden) katern en u kunt daarin met redactie en/of een advertentie te participeren (deadline materiaal 21 april + verspreiding vanaf 6 mei).

U kunt met één kwart pagina of met één achtste pagina deelnemen.
De tarieven zijn respectievelijk € 325,- en € 175,- excl. btw.
Redactionele stukken op één kwart pagina bevatten ongeveer 200 woorden met daarbij uw logo en een foto. Voor één achtste geldt; 90 woorden met logo en een foto.

René Vega Media is de uitgeverij die Sportkrant Amstelland uitbrengt. Zij verzorgen voor ons de facturatie en opmaak omtrent de redactionele- en advertentie inhoud. De contactgegevens zijn:
Email:        info@sportkrantamstelland.nl
Telefoon:    0297-242432
Mobiel:    06-10909293

Zomertennisbanen beschikbaar

Aangezien het begrip "Hollandse zomer" niet verwijst naar eindeloos mooi weer, bieden wij u gedurende de zomerperiode van 1 april t/m 30 september 2017 de mogelijkheid om een binnenbaan te huren. U huurt de baan voor 20 weken binnen de periode van 26 weken (1 april t/m 30 september) u heeft dus nog ruim de tijd om op vakantie te gaan. Lees hier meer.
Update 22 februari kunstgraskorrels

Update van de gemeente Amstelveen:
Rubber Amstelveens kunstgras voldoet aan normen

De kunstgraskorrels van alle Amstelveense kunstgras voetbalvelden zijn inmiddels onderzocht door een onderzoeksbureau dat door de bandensector is ingeschakeld. Lees hier meer.
Gesloten periode velden
Aankomende periode zijn de velden niet beschikbaar. Dit i.v.m. het onderhoud van de velden. Lees hier meer.
Maak kennis met het ACTT
Het ACTT staat voor Amstelveen City Talent Team en bestaat uit vier talenten die de (top) sport vertegenwoordigen in Amstelveen. De vier talenten zijn gekozen door Sportbedrijf Amstelveen. Lees hier meer.
Eerste beweegbox komt in Amstelveen
De eerste beweegbox komt in Amstelveen!
De beweegbox is een innovatief concept voor gymzalen en biedt ruimte aan zowel traditionele, moderne als toekomstgerichte beweegvormen voor alle leeftijden. En dat op een slimme en aantrekkelijke manier! Lees hier meer.
Sport- en gezondheidsmarkt 2017
Het Sportbedrijf stelt zich tot doel om de Amstelveners van jong tot oud gezond in beweging te krijgen en te houden. We organiseren daarom een sport- en gezondheidsmarkt voor sportverenigingen, sport- en bewegingsaanbieders en welzijnsorganisaties.

De markt is op zaterdag 24 juni van 11.00-15.00 uur (met op- en afbouw van 10.00-16.00) op het Stadsplein van Amstelveen. We raden u aan snel in te schrijven, de heeft markt vorig jaar zijn maximale grootte bereikt, vol = vol. Lees hier meer.

Zwembad verhuur de Meerkamp

Op zaterdagavond is het complete golfzwembad te huur  bij Zwembad de Meerkamp voor een heel aantrekkelijke prijs. Daarbij zijn ingegrepen: een giga glijbaan, wildwaterkreek en bubbelbanken. Altijd al een super kinderpartijtje voor uw kinderen willen regelen? Dan zal ik gauw een kijkje nemen! Lees hier meer.
Share
Tweet
Forward

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25, Amstelveen
088-8585100
info@sportbedrijfamstelveen.nl
www.sportbedrijfamstelveen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Sportbedrijf.Amstelveen
Twitter: https://twitter.com/amstelveensport

Afmelden voor de nieuwsbrief van Sportbedrijf Amstelveen

Copyright © 2017 Sportbedrijf Amstelveen, All rights reserved.Email Marketing Powered by Mailchimp