Beste Sporters,

In deze uitgave
Sporter van het jaar in Amstelveen, kent u hem of haar?
Het Sportbedrijf Amstelveen is op zoek naar die man, vrouw of ploeg die zich sporter van het jaar 2016 mag noemen. Kent u iemand dit jaar een bijzondere sportieve prestatie geleverd heeft? Meldt hem/haar of die ploeg dan aan! Lees hier meer.

Nieuw: SportZ voor 5 en 6 jarigen

SportZ is spelenderwijs sport ontdekken. Kinderen willen vooral spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Lekker ravotten en de wereld ontdekken. Wat is er dan leuker dan met elkaar sporten?! Leuk, en ook nog eens goed voor je ontwikkeling. Door te sporten verbeteren kinderen hun motorische en sociale vaardigheden. Zeker als ze op jonge leeftijd al spelenderwijs kennismaken met verschillende vormen van sporten en bewegen. Lees hier meer

Workshop: "Koppie erbij houden?

‘Hou je koppie erbij he!’
Dat hoor je mensen weleens zeggen. Wat bedoelen ze daar nu precies mee? En is het wel zo handig om je hoofd te gebruiken tijdens wedstrijden? Soms lijkt het namelijk wel of je hoofd ervoor kan zorgen dat je juist minder goed presteert, vooral op belangrijke momenten! Hoe werkt dit dan precies? Antwoord op deze vragen en meer in deze inspirerende workshop! Lees hier meer
Zaterdag 12 november Diabetes Challenge
Al sinds begin april oefenen diverse groepen wandelaars voor de Diabetes Challenge op zaterdag 12 november 2016. In 2015 is er voor de eerste keer een Diabetes Challenge georganiseerd. Bij veel toenmalige deelnemers zijn prachtige resultaten gehaald:
- De conditie is verbeterd.
- Het bloedglucose is gedaald.
- Medicatie kon verminderd worden.
- Het cholesterol is verlaagd.
- Er was gewichtsverlies.
Bij deze nieuwe groep deelnemers hopen we deze mooie resultaten te herhalen. De finish van de lopers van de Diabetes Challenge is zaterdag 12 november bij AV Startbaan (Startbaan 1a) tussen 14.00-15.00 uur. U bent van harte welkom om ze te komen aanmoedigen.
Update rubbergranulaat kunstgrasvelden
De brancheorganisaties Vereniging Band en Milieu en VACO hebben aangeboden de oorsprong van  de rubberkorrels in de kunstgrasvelden te bemonsteren.
De branche wil hiermee duidelijkheid scheppen dat de korrels die gebruikt zijn daadwerkelijk geleverd zijn door Nederlandse bedrijven die bij de branche zijn aangesloten. Lees hier meer.
Talent van de maand: Suhayl Nawar
Mijn naam is Suhayl Nawar, en schermen is mijn passie.
Ik ben 12 jaar oud en ik zit op het 2e jaar Technasium van het Keizer Karel college.
Ik train sinds mijn negende bij SchermCentrum Amsterdam. Ik scherm dus al 3,5 jaar, 3 daarvan doe ik al aan wedstrijden. Ik doe zowel toernooien in Nederland als internationale toernooien in het buitenland, zoals: België, Duitsland, Frankrijk. Lees hier meer.

Voordelig zonnen!

Ben je de koude herfstdagen ook zo zat? Kom heerlijk opwarmen én een mooie zonnige kleur opdoen in De Meerkamp! In de maand november extra voordelig zonnen voor € 5 per sessie.
Share
Tweet
Forward

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25, Amstelveen
088-8585100
info@sportbedrijfamstelveen.nl
www.sportbedrijfamstelveen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Sportbedrijf.Amstelveen
Twitter: https://twitter.com/amstelveensport

Afmelden voor de nieuwsbrief van Sportbedrijf Amstelveen

Copyright © 2016 Sportbedrijf Amstelveen, All rights reserved.Email Marketing Powered by Mailchimp