Beste Sporters,

In deze uitgave
Ondertekening Beweegbox
Vandaag is op de dag van de sportaccommodatie officieel getekend voor de bouw van de eerste Beweegbox. De Beweegbox is een innovatieve concept voor gymzalen, gebaseerd op het moderne bewegen en wordt ondersteund door De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Lees hier meer.
Nieuwe sportaccommodatie

Naast de Beweegbox bouwt de gemeente Amstelveen bij de Ben Goudsmithal in Amstelveen een turnhal van 25x30 meter. In de turnhal zal een vaste turn opstelling geplaatst worden met daarin alle belangrijke turntoestellen variërend van een brug, balken op diverse hoogtes, een pegasus, ringen tot een springkuil. Er is ook een verende vloer van 13x13 meter met daarlangs een spiegelwand. Lees hier meer.
 

Lekker weer? U kunt erop uit met de duofiets!

Het netwerk valpreventie heeft samen met Sportbedrijf Amstelveen een extra duofiets aangeschaft.
Na het succes van de duofietsen die al bij diverse zorginstellingen staan, kon het Sportbedrijf samen met het netwerk valpreventie een duofiets overnemen die elders niet gebruikt wordt.
Vanaf deze week zal de extra duofiets ingezet worden in heel Amstelveen.
Wil u een duofiets huren? Klik dan hier voor meer informatie.
Sportdroom aan duigen en dan?

Hallo, ik ben Joey Pouw. Ik ben 21 jaar oud en loop stage bij het Sportbedrijf Amstelveen. Ik ben hier terecht gekomen, omdat ik een aantal jaar geleden nog aan topsport deed en onder de talentenbegeleiding van het sportbedrijf viel. Ik deed mijn huiswerk na school bij het sportbedrijf.

Ik heb altijd hoog gevoetbald en heb er helaas vorig jaar mee moeten stoppen door aanhoudend blessureleed. Ik heb altijd voor mijn sport geleefd en er alles voor gegeven. Lees hier meer
Gesloten periode velden
Aankomende periode zijn de velden niet beschikbaar. Dit i.v.m. het onderhoud van de velden. Lees hier meer.
Nieuwe directeur (ad interim)
Peter Verdaasdonk is per 16 maart benoemd als algemeen directeur ad interim van het Sportbedrijf Amstelveen. Hij neemt samen met het Managementteam de dagelijkse leiding van het Sportbedrijf op zich alsmede het ontwikkelen en implementeren van een concreet stappenplan naar een duurzame en solide positie van het Sportbedrijf.   Lees hier meer.

Nieuwe zomer abonnementen bij De Meerkamp

De Meerkamp heeft deze zomer een nieuw zomer abonnement!
Lees hier meer.
Share
Tweet
Forward

Sportbedrijf Amstelveen
Sportlaan 25, Amstelveen
088-8585100
info@sportbedrijfamstelveen.nl
www.sportbedrijfamstelveen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Sportbedrijf.Amstelveen
Twitter: https://twitter.com/amstelveensport

Afmelden voor de nieuwsbrief van Sportbedrijf Amstelveen

Copyright © 2017 Sportbedrijf Amstelveen, All rights reserved.Email Marketing Powered by Mailchimp