Copy
Du har tilmeldt dig løbende nyheder fra Kaps og modtager derfor dette nyhedsbrev.
Se denne email i din browser

Vil du med til Store Praksisdag?

Du har sikkert allerede reserveret den 14. marts til Store Praksisdag på Sørup Herregård, men har du også husket at melde dig til? Vi har stadig ledige pladser til det spændende program, der handler om det gode lægeliv. Du har sikkert set invitationen, vi har sendt, og overvejer måske hvilken session du skal tilmelde dig: Supervision, Evidensbaseret design - venteværelsets bidrag til sundhed og heling, "Den gode leder" - hvordan skabes det gode arbejdsliv?, Stop medicin, Opgaveglidning, DDKM - klar til akkreditering eller FMK-undervisning. Men overvej ikke for længe, der er nemlig begrænset antal pladser.

Læs mere og tilmeld dig til Store praksisdag

Skal dit personale med til Store Praksispersonaledag?

Der er Store Praksispersonaledag den 17. marts i Korsør og den 24. marts i Maribo.

For første gang inviterer Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget i Region Sjælland til Store Praksispersonaledag. Emnerne er de samme som til lægernes Store Praksisdag, men undervisningen er tilpasset praksispersonale. Således håber vi, at de tre store efteruddannelsesdage vil give anledning til gode snakke i praksis, når både læger og personale vender tilbage fyldt med ny viden og nye idéer.

Du har sikkert set invitationen, vi har sendt, og overvejer måske hvilken session du skal tilmelde dig: Supervision, Evidensbaseret design - venteværelsets bidrag til sundhed og heling, "Den gode leder" - hvordan skabes det gode arbejdsliv?, Stop medicin, Opgaveglidning, DDKM - klar til akkreditering eller FMK-undervisning. Men overvej ikke for længe, der er nemlig begrænset antal pladser.


Læs mere og tilmeld til Store Praksispersonaledag

Hvem fortjener at blive påskønnet for indsatsen?

Udvalget tager imod indstillinger til værdige kandidater til Poul Brix priserne og har mulighed for at indstille op til tre priser:
  • Poul Brix Hæderspris for uddannelse tildeles personer, der har ydet et vigtigt bidrag til og gjort en særlig indsats for efteruddannelse i almen praksis
  • Poul Brix Hæderspris for udvikling tildeles som en særlig påskønnelse af initiativ, der i særlig grad har været – eller forventes at blive – til gavn for udviklingen af almen praksis
  • Poul Brix Hæderspris for forskning tildeles personer, der har ydet et vigtigt bidrag til eller gjort en særlig indsats for forskning, der kommer almen praksis til gavn.
Der er deadline for indstilling af kandidater den 6. februar.

Læs mere om hvordan du indstiller en kollega til årets pris.

Har du regionens flotteste venteværelse?

Eller vil du gerne have hjælp til at få det?
Indsend et billede til KAP-S og deltag i konkurrencen om at vinde en flot præmie samt ære og prestige for det flotteste venteværelse. For at billedet kan medvirke skal følgende være opfyldt:
  • Ingen mennesker må optræde på billedet.
  • Tag det i dagslys.
Tag et billede med din telefon, tablet eller lignende og send det i en e-mail til:
kap-s@regionsjaelland.dk. Deadline 11. marts 2015.
Prisen overrækkes på Store Praksisdag.

Læs mere
 
På KAP-S' hjemmeside kan du deltage i debatten om kvalitetsudvikling i almen praksis, læse om kurser, følge med på KAP-S' egen webTV-kanal og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du er sikker på at få besked om nye kurser.
Læs mere på KAP-S.dk
Copyright © 2015 KAP-S, Alle rettigheder forbeholdes.


frameld nyhedsbrev    opdater min profil

Email Marketing Powered by Mailchimp