Copy
Du har tilmeldt dig løbende nyheder fra Kaps og modtager derfor dette nyhedsbrev.
Se denne email i din browser

Ses vi til Store praksisdag eller Store praksispersonaledag?

Du har sikkert allerede reserveret den 14. marts til Store praksisdag på Sørup Herregård, men har du også booket dit personales kalender til Store praksispersonaledag? Der er Store praksispersonaledag den 17. marts i Korsør og den 24. marts i Maribo.

For første gang inviterer Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget i Region Sjælland til både Store praksisdag og Store praksispersonaledag. Du har sikkert set invitationen, vi har sendt, og overvejer måske hvilken session du skal tilmelde dig: Supervision, Evidensbaseret design - venteværelsets bidrag til sundhed og heling, "Den gode leder" - hvordan skabes det gode arbejdsliv?, Stop medicin, Opgaveglidning, DDKM - klar til akkreditering eller FMK-undervisning. Men overvej ikke for længe, der er nemlig begrænset antal pladser.

Læs mere om Store praksisdag

Læs mere om Store praksispersonaledag

Koordinator søges 7 timer/uge

KAP-S mangler en DDKM-koordinator. Er det dig eller en du kender?
Koordinatoren skal hjælpe os med at besvare spørgsmål fra praksispersonale, der arbejder med DDKM-standarderne for at blive klar til akkreditering. Koordinatoren arbejder i almen praksis som lægesekretær, konsultationssygeplejerske eller bioanalytiker og det er en fordel, hvis du har erfaring med DDKM og kvalitetsudvikling.
Der er deadline for ansøgere den 27. februar.
Læs mere om stillingsopslaget.

Kursus i at arbejde med standarderne

Fyraftensworkshop i DDKM: Den Danske KvalitetsModel 
- Få styr på retningslinjerne, skridt for skridt.
Kurset udbydes i første omgang i Guldborgsund, hvor lægerne først bliver akkrediteret, men der er også kurser på vej i Slagelse, Holbæk og Lolland, der alle skal akkrediteres i løbet af 2016.
Læs mere.
KAP-S er klar til at hjælpe dig på vej mod akkrediteringen. Det kan være en fordel at komme i gang allerede nu, så det ikke bliver en pukkel i sidste øjeblik.
På hjemmesiden findes link til skabeloner, videoer og andet materiale, der kan hjælpe i processen. Læs mere via linket i den orange knap herunder.
Klar til akkreditering?

Skal du med på Nordisk Kongres?

Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget har bevilliget betalt kongresgebyr early bird for op til 100 deltagere til Nordisk Kongres. Der arrangeres også fælles transport i to busser, der kører fra den sydlige del og den nordlige del af regionen - med mulighed for gode snakke undervejs. Early bird tilmeldingen udløber den 15. marts.
Læs mere og tilmeld Nordisk Kongres

EQuiP-konference i Schweiz

Er du gruppeleder? Så har vi et godt tilbud til dig.
Efteruddannelsesvejleder Jakob Olsen har fået bevilliget penge fra Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget til at sende 10 gruppeledere til mødet.
Bevillingen dækker kongresgebyr, transport, kost & logi samt tabt arbejdsfortjeneste for fredag.
Læs mere

Læringsartikler om UTH

Patientsikkerhedesenheden vil som noget nyt give eksempler på utilsigtede hændelser og hvad der kan læres af dem. 
Den første handler om, at medicinmodulets forslag til dosering er ikke nødvendigvis den anbefalede dosis. 
Du kan læse læringsartiklerne her.
På KAP-S' hjemmeside kan du deltage i debatten om kvalitetsudvikling i almen praksis, læse om kurser, følge med på KAP-S' egen webTV-kanal og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du er sikker på at få besked om nye kurser.
Læs mere på KAP-S.dk
Copyright © 2015 KAP-S, Alle rettigheder forbeholdes.


frameld nyhedsbrev    opdater min profil

Email Marketing Powered by Mailchimp