Copy
Du har tilmeldt dig løbende nyheder fra Kaps og modtager derfor dette nyhedsbrev.
Se denne email i din browser

Indstil en ildsjæl til Poul Brix Pris

Udvalget tager imod indstillinger til værdige kandidater til Poul Brix priserne, og der er mulighed for at indstille op til tre priser:

Poul Brix Hæderspris for uddannelse tildeles personer, der har ydet et vigtigt bidrag til og gjort en særlig indsats for efteruddannelse i almen praksis.
Poul Brix Hæderspris for udvikling tildeles som en særlig påskønnelse af initiativ, der i særlig grad har været – eller forventes at blive – til gavn for udviklingen af almen praksis.
Poul Brix Hæderspris for forskning tildeles personer, der har ydet et vigtigt bidrag til eller gjort en særlig indsats for forskning, der kommer almen praksis til gavn.
Modtagerne til priserne skal indstilles senest den 1. november for tildeling på det følgende års Store Praksisdag, således at projektkontoret kan nå at udarbejde beskrivelse og sagsfremstilling til udvalgets sidste møde inden Store Praksisdag.

Prisvinderne modtager en check på 15.000 kr.

Læs mere og indstil
KAP-S er klar til at hjælpe dig på vej mod akkrediteringen. Det kan være en fordel at komme i gang allerede nu, så det ikke bliver en pukkel i sidste øjeblik.
På hjemmesiden findes link til skabeloner, videoer og andet materiale, der kan hjælpe i processen. Læs mere via linket i den orange knap herunder.
Klar til akkreditering?
Tak for det flotte fremmøde til fyraftensmøderne om Den Danske Kvalitetsmodel. Vi er rigtig glade for, at I er så gode til at give os besked, hvis I er blevet forhindret i at deltage. På den måde kan vi ofte spare på udgifterne til forplejning ved at bestille til det rette antal og dermed bruge pengene på flere kurser. Tak for det!

Antibiotika i almen praksis - næste kursus 2.2.

Mellemørebetændelse, øjenbetændelse og sinuit: Kan det klares uden antibiotika? Skal man altid bruge bredspektrede antibiotika ved KOL og atypiske pneumonier? 

Hvilke opgaver har den praktiserende læge, hvis en af patienterne har MRSA? Skal hele familien behandles? Hvad med børnehaven? Må patienter med MRSA overhovedet komme i klinikken? Hvor kan man finde yderligere hjælp? 

Svar på ovenstående - og meget mere - er indholdet på dette halvdagskursus om antibiotika, hvor der også bliver god tid til spørgsmål fra salen. Kom og få en opdatering i nyeste viden om behandling med antibiotika, især inden for resistens og MRSA.

Der ydes refusion for tabt arbejdsfortjeneste. Uddannelseslæger og praksispersonale er også velkomne. 

Kursene er arrangeret af Kvalitet i Almen Praksis i Region Sjælland (KAP-S) v. lægekonsulenterne Sven Frederick Østerhus og Poul Erik Holst.
Læs mere om kurserne
Tilmelding til kurset den 2. feb. i Nykøbing F.

Ses vi til Store praksisdag eller Store praksispersonaledag?

Du har sikkert allerede reserveret den 14. marts til Store praksisdag på Sørup Herregård, men har du også booket dit personales kalender til Store praksispersonaledag? Der er Store praksispersonaledag den 17. marts i Korsør og den 24. marts i Maribo.

For første gang inviterer Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget i Region Sjælland til både Store praksisdag og Store praksispersonaledag. Vi udsender invitationer i løbet af næste uge.
Læs mere om Store praksisdag

Læs mere om Store praksispersonaledag
På KAP-S' hjemmeside kan du deltage i debatten om kvalitetsudvikling i almen praksis, læse om kurser, følge med på KAP-S' egen webTV-kanal og tilmelde dig nyhedsbrevet, så du er sikker på at få besked om nye kurser.
Læs mere på KAP-S.dk
Copyright © 2015 KAP-S, Alle rettigheder forbeholdes.


frameld nyhedsbrev    opdater min profil

Email Marketing Powered by Mailchimp