Copy
Du har tilmeldt dig løbende nyheder fra Kaps og modtager derfor dette nyhedsbrev.
Se denne email i din browser

Velkommen til KAP-S

Nyt navn og ny gruppe

KE-projektkontoret har fået en frisk indsprøjtning med et nyt hold konsulenter og flere nye medarbejdere på kontoret. Konsulentgruppen består af Sven Frederick Østerhus (længst til venstre), Andreas Heltberg, Poul Erik Holst, Annette Houmand og Jakob Olsen (længst til højre). Hos KAP-S kan du til dagligt møde Anet Brown (forrest til højre), Annika Uth, Ulrik Kirk (i midten), samt datakonsulenterne (se nederst i nyhedsbrevet) og Gitte Eriksen.
Hvis du fremover vil være sikker på at modtage vores nyhedsbrev kan du tilmelde dig på hjemmesiden.
Med venlig hilsen
Gitte Eriksen
Sekretariatsleder KAP-S
 
Tilmeld dig på vores hjemmeside

Hvordan er jeres informationssikkerhed?

For at sikre sig imod indbrud i huset, ved de fleste at med få tiltag gøres huset  besværligt at bryde ind i , og så går tyvene ofte videre. 
Inden for IT verden er opfattelsen nu, angående hacking, at det er ikke et spøgsmål OM man bliver ramt/angrebet, men snarere om HVORNÅR, så derfor handler om at tage sine forholdsregler.
 
F.eks.
* har du samme kode til flere logins?
* hvis i har et trådløst net/WiFi er det så placeret i et DMZ på jeres firewall?
* Har I en ordentlig backup af data ?  - Har i testet at backup reelt virker?
* Er din adgangskode (r) kendt af andre ?
* Er der installeret Antivirus på alle maskiner?
 
Datakonsulenterne arbejder på at lave et kursus for almen praksis, for I nemt lærer hvilke enkle tiltag der kan tages, for at sikre jer nemmest muligt. For på den måde at gøres jeres pc'er uinteressante overfor en hacker.
NB! Hvis man ikke har opdateret java og logger på sin private netbank fra en arbejdspc, og en hacker via den vej får adgang til firma konto... er der ingen dækning overfor tab.

Rekruttering

Praksis Plus er navnet på den nationale paraplystruktur, der er målrettet overgangen fra uddannelseslæge til nynedsat alment praktiserende læge. Projektets produkt er en interaktiv e-bog, der er blevet en stor succes både nationalt og internationalt.

Det er intentionen med dette projekt at bygge videre på det nationale koncept ved at udvikle det regionale tiltag: Praksis Plus Sjælland, som i modsætning til den rent virtuelle læring bibringer fysisk fremmøde og networking regionalt.
Læs mere

Nyt kursus - den kroniske cancerpatient

En kursusdag med nyt fra de behandlende onkologer, hæmatologer samt psykologer om den kroniske og akutte kræftpatient. For Praktiserende læger og yngre læger. Kurset er den 24. September 2014 i Auditoriet, Lykkebækvej 1, Køge Sygehus
Læs mere og tilmeld til kurset

Handleplan 2014-2016

Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget (KEU) har udarbejdet en handleplan for de kommende års arbejde med at understøtte kvalitetsudvikling og efteruddannelse i almen praksis i Region Sjælland. Almen praksis er en central aktør i det sammenhængende sundhedsvæsen. Helt overordnet skal handleplanen ruste almen praksis til fortsat at arbejde på at forbedre befolkningens sundhed og levere de ydelser, som patienterne har behov for på en effektiv og sammenhængende måde.

Handleplanen beskriver indsatsområder og er et foreløbigt katalog over initiativer, som Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget vil prioritere i perioden fra 2014-2016.

I vid udstrækning videreføres indsatsområderne fra sidste handleplanperiode: Medicinordination, kronikeromsorg, patientforløb samt organisation & ledelse. Der lanceres to nye indsatsområder: Broen til Bedre Sundhed og Forskning i almen praksis.
Læs mere

Sommeren står for døren og Vi jeres datakonsulenter, vi benytte lejligheden til at ønske en god sommer og tak for et godt år.
Vi har det seneste år undervist ca. 600 personer i henholdsvis datafangst og fmk, fordelt på 160 praksisbesøg og dertil tilbragt hundredevis af timer på regionens landeveje.
I kan altid ringe eller sende os en mail, så skræddersyer vi en undervisning til Jer, uanset om I er nystartede, erfarne eller blot usikre på emner såsom Datafangst, FMK, Sundhed.dk og NemID.
 
Vi er jeres rådgiver i en kompleks verden og træffes året rundt, fra mandag – fredag indenfor almindelig arbejdstid. 
 mail til :  Datakonsulenter@regionsjaelland.dk
 eller ring 
Jeanette Jonna Andersen  Tlf:  20 87 19 06 
 Thomas Steen Nielsen        Tlf:  51 68 02 85
Copyright © 2014 KAP-S, Alle rettigheder forbeholdes.


frameld nyhedsbrev    opdater min profil

Email Marketing Powered by Mailchimp