Copy
Newsletter del Centre de Formació BGB 4/2015
View this email in your browser
Benvolguts companys
Aquest Newsletter és molt especial per nosaltres.  El Barcelona Guide Bureau ha celebrat aquest any 25 anys de història amb una magnífica festa.   Va ser molt emocionant trobar-nos amb tanta gent - clients, stakeholders, proveïdors, Institucions, ex-socis i treballadors - que han format part del nostre passat i tant de bo continuïn acompanyant-nos en el futur.  
La nostra professió de guia ha canviat molt des que un equip de 8 pioners valents al 1990, va concretar en forma d'empresa com entenien que havia de ser aquesta feina.
Ara mirem cap endavant orgullosos de la feina feta però amb la mateixa il·lusió i amb molts reptes nous per posar en marxa. 
Per els propers 25 anys!
Ja estan obertes les inscripcions pel nou Curs de Formació per Guies
Barcelona Guide Bureau iniciarà el proper 12 Gener el 16è Curs de Formació per guies.  Més de 100 alumnes ja han passat per les nostres aules.  Clickeu aquí per tenir més informació sobre contingut, horaris i preu o contacteu amb nosaltres a carles@barcelonaguidebureau.com.  Les inscripcions ja estan obertes.

 

Reflexions sobre la professió de guia. 
Que en penseu vosaltres?  Volem sentir la vostre veu a través dels comentaris al blog. També podeu deixar les vostres opinions a la pàgina de Facebook del Centre de Formació.
 

La Casa Fuster - un hotel amb molta historia.

Fins el proper Newsletter!
 

Cordialment
Centre de Formació Barcelona Guide Bureau
Copyright © 2015 cf:BarcelonaGuideBureau, All rights reserved.

Our mailing address is:
centredeformacio@bgb.es
https://barcelonaguidebureau.us8.list-manage.com/unsubscribe?u=a33eed7d9c07473ffbfda9a8d&id=a8248532cd&e=[UNIQID]&c=1002cfd11f Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences