Copy
Bekijk deze email in je browser

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens HortiContact 2022

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Hartelijk dank voor uw bezoek deze week aan onze stand tijdens HortiContact in Gorinchem. Wat leuk dat we u hebben gesproken en dat u interesse heeft getoond in ons bedrijf en onze producten!

In de corporate stand hebben we u graag geïnformeerd over ons brede assortiment en de laatste ontwikkelingen. Zo lieten we een greep uit het assortiment
verwarmingspompen zien, waarvan wij een volledige range voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen waren te zien, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. Ook de drukgevoede zeefbocht was op de stand te vinden. Deze is geschikt voor het scheiden van vaste delen uit afvalwater, met een zeer hoge filternauwkeurigheid en capaciteit.

Onze eigen 
Airmix stond ook prominent in onze stand. Het doel van ons Airmix-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering
Naast de producten op de stand, hebben we een nog uitgebreider assortiment, te bekijken op onze vernieuwde website www.vanderendegroep.nl.

Een van onze collega's zal, indien afgesproken, contact met u opnemen n.a.v. uw bezoek aan onze stand. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, kunt u contact opnemen via: sales@vanderendegroep.nl.

Met vriendelijke groeten,
 
Het sales team van Van der Ende Groep 
LinkedIn
Website
YouTube
Facebook
Copyright © 2022 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.