Copy
Bekijk deze email in je browser


Van der Ende Groep aanwezig op internationale beurzen

Vanwege toenemende internationale vraag naar onze water- en klimaatoplossingen zijn we sinds dit jaar actief op internationale beurzen. Zo waren we aanwezig op de Cultivate’22 in Columbus, Ohio, onze eerste overzeese beurs, om bezoekers uit verschillende staten te laten kennismaken met de producten en diensten die we te bieden hebben. In de stand stond een Airmix model G en waren onze international sales manager Jeroen de Wit en commercieel directeur Micha van Nieuwkerk te vinden.

Op 5 & 6 oktober nemen we deel aan de
Canadian Greenhouse Conference in Niagara Falls, Ontario, Canada. Op stand 3006 vertellen Jeroen de Wit en Lex van der Ende bezoekers graag over onze oplossingen op het gebied van water, pompen en klimaat. 

Later die maand, van 27 - 29 oktober, zijn we te vinden op de PMA beurs in Orlando, Florida. Tijdens deze Global Produce & Floral Show delen we een stand met Steenks Service en kunnen bezoekers ons vinden op standnummer 144 in Hall A1.


Maasdijkse oplossing voor kasklimaat van Canadese JEM Farms: ‘Airmix heeft drie grote voordelen’


Lichtvervuiling door de glastuinbouw is niet alleen in Nederland aan strikte regels gebonden. Ook telers in Canada - waar kassen en mensen dichter bij elkaar komen en regulering van lichtuitstoot in het leven is geroepen  - moeten de hinder door groeilampen reduceren. JEM Farms is zo’n teler, gevestigd in Kingsville, Ontario. Vooral in de wintermaanden leverde de sluiting van de schermen problemen op, door de ophoping van temperatuur en vocht. De oplossing kwam zo’n zesduizend kilometer verderop vandaan: de installatie van de Airmix van Van der Ende Groep.
 

Totaalleverancier verwarmingspompen

Als leverancier van verwarmingspompen, actief op ieder continent, willen wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Dit doen we onder andere door het aanbieden van een totaalpakket. Zo bieden wij naast de welbekende inline Lowara LNE- en block NSC-pompen tevens de mogelijkheid tot het leveren van flenssets (voorzien van pakkingen, bouten en moeren), frequentieregelaars en mengkleppen. Dit pakket is volledig op elkaar afgestemd, waarmee de hoogst haalbare efficiëntie kan worden behaald binnen uw verwarmingssysteem.
 
Naast onze gebruikelijke voorraad 50 Hz pompen, hebben we onze 60 Hz voorraden, gezien de toenemende vraag uit de Noord-Amerikaanse en Canadese markt, verder verhoogd. Ook omdat we weten hoe belangrijk levertijden kunnen zijn en snel schakelen een vereiste is binnen de tuinbouwbranche. In onze 60 Hz range bieden we alle voltages, tevens onze
multivoltage motor, aan. Hiermee dekken we zo goed als de gehele 60 Hz gebieden af.

Lees hier het complete artikel.

Lowara e-SHE: al jaren een probleemloos succes

De Lowara e-SHE centrifugaalpomp hebben wij al heel wat jaren in ons assortiment en biedt vele voordelen die misschien nog niet bij iedereen bekend zijn. Wist u bijvoorbeeld dat deze pomp een laag geluidsniveau heeft en dat hij is gemaakt van rvs 316? Er is gekozen voor kwalitatief goede materialen die goed op elkaar aansluiten door middel van laser lastechniek in plaats van puntlassen. Dit zorgt voor stevige verbindingen door middel van een gerichte warmte inbrenging. Hierdoor wordt de kans op lekkages en trillingen tot een absoluut minimum beperkt.
Door het eenvoudige ontwerp zijn alle servicepunten makkelijk en snel bereikbaar, iets wat resulteert in zeer lage operationele kosten. En wist u dat tegen een relatief laag energieverbruik een groot bereik bereikt kan worden? De Lowara e-SHE serie is tevens beschikbaar in 60 Hz met een cUЯus keur, geschikt voor de Noord-Amerikaanse markt. Daarnaast kan deze pomp zelfaanzuigend gemaakt worden en past er direct zonder aanpassingen een AE thermostaat op.

Kortom, een bewezen product dat garant staat voor jarenlang gebruik, lage operationele kosten, efficiënt inzetbaar is en voorop loopt ten opzichte van vergelijkbare pompen door zijn lage energieverbruik en toepasbaarheid wereldwijd.
LinkedIn
Twitter
Website
YouTube
Copyright © 2022 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.