Copy
Bekijk deze email in je browser


GreenTech Live & Online 2021 | 28-29-30 september

Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze stand 01.421 op GreenTech Live & Online. GreenTech Live & Online wordt georganiseerd op 28-29-30 september, live in de RAI Amsterdam en online. 

Nitrate Recovery genomineerd voor GreenTech Concept Award

Van der Ende Groep heeft een oplossing ontwikkeld waarmee nitraat teruggewonnen kan worden uit de lozingsstroom: de Nitrate Recovery. Dit product is nog in ontwikkeling en we zijn erg trots dat het is genomineerd voor de GreenTech Concept Award! De producten die hiervoor in aanmerking komen, worden gezien als de producten met vooruitstrevende techniek, aansluitend op de trends in de markt en de meeste potentie hebben om binnen 2 jaar succesvol op de markt te komen.

Dinsdag 28 september wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de opening van de GreenTech Live & Online in de RAI, Amsterdam.
Registreer voor GreenTech Live & Online 2021
De openingstijden van GreenTech Live & Online zijn:
  • dinsdag 28 sep 10.00 - 18.00 uur
  • woensdag 29 sep 10.00 - 18.00 uur
  • donderdag 30 sep 10.00 - 17.00 uur

Hopelijk tot ziens in Amsterdam!

Deze innovatieve producten zijn te zien in onze stand


Coming up... nieuwe innovatie!

Binnenkort introduceren we een nieuw product, deze is ook te zien op de stand tijdens de GreenTech. Deze innovatie beschermt uw gewas tegen virussen, bacteriën en schimmels.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs op de stand voor meer informatie.

Drukgevoede zeefbocht - voor scheiding van vaste delen uit afval- en proceswater

De REKO drukgevoede zeefbocht is een filtratieoplossing voor scheiding van vaste delen uit afval- en proceswater door middel van een gebogen wedge wire zeefplaat. De zeefbocht onderscheidt zich door de eenvoudige constructie, de continue werking en minimaal onderhoud. Dit product heeft geen verbruiksmateriaal en mede hierdoor wordt een gunstige prijs-/prestatieverhouding gerealiseerd.

Airmix - gestuurde ventilatie/ circulatie

Het doel van de Airmix installatie is om met gesloten schermdoek te kunnen ventileren. De Airmix zuigt lucht boven het scherm vandaan en blaast dit in de teeltruimte onder het schermdoek. Tevens werkt het systeem als een horizontaal circulatiesysteem, waardoor dit een multifunctioneel systeem betreft.

Verti-Fan EC - verticale luchtcirculatie
 
Het doel van de Verti-Fan installatie is een verticale luchtbeweging te creëren zonder het gewas te belasten met teveel luchtbeweging en zodoende een gelijkmatige verdeling van warmte te verkrijgen. Het Verti-Fan EC model is een doorontwikkeling op het oude model. Het nieuwe model heeft een breder spanningsbereik, en kan een gelijke luchtverplaatsing realiseren bij een lager opgenomen vermogen.
LinkedIn
Website
YouTube
Facebook
Copyright © 2021 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.