Copy
Bekijk deze email in je browser

Van der Ende Groep neemt productie Staka putluiken over

Staka standaard en op maat gemaakte putluiken (aluminium en rvs) zullen per januari a.s. door Van der Ende Groep geproduceerd gaan worden, omdat Staka heeft besloten te stoppen met de productie van putluiken. Onze goed geoutilleerde afdeling constructie (waar al jaren kwalitatief hoogwaardige producten worden gemaakt) in combinatie met een overlap in marktsegmenten waarin beide bedrijven actief zijn, waren voor Staka steekhoudende argumenten om de productie over te doen. Lees meer

Groot Grindex project voor Zuid-Amerika

Onlangs hebben we een mooie opdracht ontvangen voor een groot project in Zuid-Amerika. Om een open (goud)mijn pit leeg te kunnen pompen bij grote regenval, zijn de beste pompen nodig om de delving van goud zo groot mogelijk te houden. Daarnaast wilde de klant o.a. dat de pompen via WiFi op afstand te monitoren en te bedienen zouden zijn.
 
We staan op het punt 6 stuks van de grootste Grindex pompen uitgevoerd in rvs316/duplex te leveren: de Mega H INOX compleet met pompvlotten, schakelkasten en reserve onderdelen. De in bedrijfstelling op locatie zal ook door ons worden uitgevoerd.
Lees meer

Van der Ende Groep strategisch partner van Jabsco

Van der Ende Groep is vanaf heden strategisch partner van Jabsco industriële en hygiënische pompen. Jabsco vierde onlangs haar 80-jarig jubileum en is onderdeel van Xylem. Als uitvinder van de flexibele waaier is Jabsco nog steeds marktleider op dit gebied. Jabsco industriële pompen (lobbenpomp en FIP – flexibele waaier), zijn met name geschikt voor hoog viscose producten, zoals bijvoorbeeld mayonaise, chocolade en verf. Deze pompen zijn een mooie aanvulling op het assortiment van Van der Ende Groep. Veelal worden deze pompen gebruikt in food en beverage, (petro) chemische industrie en de farmaceutische industrie.
Lees meer

Nieuwe hydrofoor unit voor de bouw

Na het succes van onze 3-fase hydrofoorset voor de bouw, hebben we op verzoek nu ook een 1-fase set ontwikkeld. Deze mobiele set is speciaal ontworpen voor bouwwerken met meerdere verdiepingen.

Voordelen van de set:
- robuust stapelbaar rvs frame
- handzaam
- plug-and-play
- max. capaciteit: 7,2 m³/h, max. druk: 60 mwk
- voordrukbeveiliging, drukschakelaar, motor beschermschakelaar, storings-LED

Lees meer

Slimme pompen


Pompen van Lowara zijn leverbaar met een Smart aandrijving, als opvolger van de Teknospeed. Deze Smart drive in combinatie met de permanent magneet motor heeft een IE5 efficiency!

De HM, SV en LNE pompen kunnen op deze wijze worden uitgevoerd tot en met een vermogen van 1,5 kW in een spanning van 1x 208 tot 240V, 50 en 60Hz.
Lees meer

 

UL/CSA 60Hz pompen

Sinds enkele maanden kunnen wij Lowara pompen voorzien van een nieuwe 60Hz motor, uitgevoerd met cURus. Deze zijn te verkrijgen in de multi-voltage spanning 208-230+400-480V en in 575V. Dit maakt de pompen ook geschikt voor de Amerikaanse en Canadese markt. Lees meer

Selwood levering en training

Paul Mann van Selwood kwam afgelopen week persoonlijk een grote bestelling Selwood pompen afleveren: 6 Selwood S100 modellen (waarvan 5 custom-made).

Tevens gaf hij onze afdelingen verkoop en engineering een uitgebreide training.


Lees meer

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

We sluiten niet tussen kerst en oud & nieuw, wel hebben we een paar kleine aanpassingen in de openingstijden. Uiteraard is onze storingsdienst wel 24/7 bereikbaar via (0174) 51 50 50.

21 december: gesloten vanaf 15.00 uur
1e en 2e Kerstdag : gesloten
31 december: gesloten vanaf 15.30 uur
Nieuwjaarsdag: gesloten

Ook in 2019 staat ons team van technische specialisten weer graag voor u klaar!

Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi 2019!
LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook
Copyright © 2019 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.