Copy
Bekijk deze email in je browser

Bespaar met de Nexus High Performance RO op water en energie

Maakt uw bedrijf gebruik van proceswater? Met de Nexus High Performance RO reduceert u waterverspilling tot een minimum in combinatie met een laag energieverbruik. 
 
Wilt u gegarandeerd schoon water voor uw processen op de meeste efficiënte manier en dan ook nog besparen op energie? Maak dan gebruik van de nieuw ontwikkelde Nexus High Performance RO (HPRO). De Nexus HPRO produceert tot wel 95% schoon water daar waar conventionele RO's vaak maximaal tot maar 60% komen, waardoor u veel bruikbaar water verliest. Naast een efficiënte waterproductie is het energieverbruik van de Nexus HPRO tot wel 30% lager en het chemie verbruik sterk verlaagd! De Nexus HPRO ontdoet al het bron- of leidingwater van vrijwel alle ballastelementen. Deze grote vooruitgang is onder andere behaald door het toepassen van artificial intelligence. Lees verder
 

Moor Filtertechniek komt met technisch hoogstandje voor Fokker Aerostructures

Een Boeing 737, powered by Moor Filtertechniek? Het is misschien iets te veel eer voor ons aandeel in de vliegtuigindustrie. Maar het is onder meer aan de creativiteit uit Maasdijk te danken dat het productieproces van vleugels, motoren en andere vliegtuigonderdelen tegenwoordig probleemloos verloopt bij Fokker Aerostructures. Al 25 jaar is het bedrijf een relatie. Met niet altijd voor de hand liggende vraagstukken in een sector waarin toleranties in materialen not-done zijn. Lees verder
 

Selwood D75 super silent: stapelbaar, geluidgedempt en uit voorraad leverbaar

De Selwood D75 is compact, energiezuinig, stapelbaar en met een geluidgedempte omkasting. Vanaf heden is deze mobiele pompset bij Van der Ende Groep direct uit voorraad leverbaar.

De D75 kan tot 59 m3/h met hoog rendement verpompen en is voorzien van de allernieuwste stage 5 (diesel)motor die voldoet aan de strengste emissie eisen. De pompen zijn robuust opgebouwd en eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

Lees meer

Hydrofoorset speciaal voor de bouwsector

Een betonnen frame met daarnaast een grote bouwkraan is typisch een beeld tijdens een bouwfase. In de hoogte moet beton gestort worden en daarvoor is water nodig. Draai je gewoonweg de kraan open, dan red je dat niet. Daar komt de hydrofoorset om de hoek kijken; een drukverhogende set die feitelijk water verzet naar een hoger niveau. Deze sets zijn zeer robuust uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Ideaal dus voor op de bouwplaats.

Bij Van der Ende Groep zijn 2 standaard units leverbaar, de 3-fase en (recent ontwikkelde) 1-fase unit. Deze zijn snel leverbaar en plug&play uitgevoerd. Hiernaast kunnen wij ook maatwerk leveren zodat u op elke gewenste verdieping voldoende waterdruk heeft, of dit nu op 10 of 1000 meter hoogte is. 

Lees meer

Alle soorten en maten putluiken snel leverbaar

“U vraagt, wij draaien” gaat in het geval van onze putluiken goed op. Wij produceren de putluiken namelijk geheel zelf op onze locatie in Maasdijk. En daarbij is alles mogelijk.

Naast een voorraad waaruit wij diverse typen putluiken direct kunnen leveren, zijn op maat gemaakte putluiken ook snel te leveren. En dan hebben we het over alle denkbare soorten en maten. Een afwijkende maat, een hoekje eruit, handvaten op een andere plek, een ontluchter erop, een trap erbij, het rooster anders... onze experts denken graag met u mee over een passende oplossing.

En omdat wij alles in eigen huis produceren, is een levertijd voor maatwerk van één tot anderhalve week vaak haalbaar. Lees meer

Alle pompen welkom in de werkplaats

Wanneer een pomp kapot gaat, hoeft deze niet altijd vervangen te worden. Het is vaak lonend om hem te laten reviseren. Wilt u een pomp laten repareren of reviseren? Dit kunt u met een gerust hart aan onze experts overlaten. Waarschijnlijk hebben zij alle soorten en merken al een keer voorbij zien komen en weten zij precies wat de beste mogelijkheden zijn.

Meer dan 35 jaar geleden zijn we begonnen met het repareren en reviseren van alle merken pompen. En nog altijd is het een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Hiervoor hebben wij een grote werkplaats beschikbaar met alle benodigde apparatuur, diverse straalcabines, spuitstraat en een testinstallatie tot wel 1500 m3/h om alle pompen grondig te testen.

Niet alleen pompen kunt u onder handen laten nemen: ook kleppen, motoren, ventilatoren, frequentieregelaars, vertragingsmotoren en dergelijke. 

Lees meer
LinkedIn
Twitter
YouTube
Facebook
Copyright © 2020 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.