Copy
Bekijk deze email in je browser

Bedankt voor uw bezoek aan de Kathari Ultrafiltratie stand tijdens HortiContact 2022

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Hartelijk dank voor uw bezoek deze week aan onze stand tijdens HortiContact in Gorinchem. Wat leuk dat we u hebben gesproken en dat u interesse heeft getoond in ons bedrijf en onze producten!

Stand E115 stond geheel in het teken van de
Kathari. De Kathari is een waterbehandelingssysteem dat door Van der Ende Groep ontwikkeld is en heeft als hoofddoel het verwijderen van ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater met het behoud van kostbare nutriënten. Dit gebeurt door de toepassing van ultrafiltratie. De Kathari heeft een zeer hoge verwijderingsgraad en is ongevoelig voor lage transmissiewaardes. Ook voor het bestrijden van het ToBRFV kan de Kathari perfect worden ingezet.
Naast de Kathari, hebben we een uitgebreid assortiment water-, klimaat- pomp- en filtratieoplossingen, te bekijken op onze vernieuwde website www.vanderendegroep.nl.

Een van onze collega's zal, indien afgesproken, contact met u opnemen n.a.v. uw bezoek aan onze stand. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, kunt u contact opnemen via: sales@vanderendegroep.nl.

Met vriendelijke groeten,
 
Het sales team van Van der Ende Groep 
LinkedIn
Website
YouTube
Facebook
Copyright © 2022 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.