Copy
Bekijk deze email in je browser

Welkom op onze stands (D104 / E115) tijdens
HortiContact 10-12 mei 2022

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Wij nodigen u graag uit onze stands tijdens de HortiContact in Gorinchem te bezoeken.

Dit jaar hebben we niet 1 maar 2 stands waarop we u kunnen ontvangen. De corporate stand (D104) staat op de plek die u van ons gewend bent. Op deze stand tonen we een breed assortiment en praten we u graag bij over de laatste ontwikkelingen. Zo laten we een greep uit het assortiment
verwarmingspompen zien, waarvan wij een volledige range voeren. Ook de nieuwe Lowara 1300 dompelpompen zijn te zien, ideaal voor het verpompen van afvalwater en oppervlaktewater. De complete lijn is beschikbaar in verschillende spanningen en keurmerken, zoals UL/CSA.

Ook de drukgevoede zeefbocht is op de stand te vinden. Deze is geschikt voor het scheiden van vaste delen uit afvalwater, met een zeer hoge filternauwkeurigheid en capaciteit.

Onze eigen 
Airmix is ook te vinden in onze stand. Het doel van ons Airmix-systeem is om een optimaal klimaat te behalen onder gesloten schermdoek. Zo is het mogelijk om te ontvochtigen en te koelen bij belichting en verduistering
Stand E115 staat geheel in het teken van de Kathari. De Kathari is een waterbehandelingssysteem dat door Van der Ende Groep ontwikkeld is en heeft als hoofddoel het verwijderen van ziekteverwekkers, zoals virussen, bacteriën en schimmels, uit het drainwater met het behoud van kostbare nutriënten. Dit gebeurt door de toepassing van ultrafiltratie. De Kathari heeft een zeer hoge verwijderingsgraad en is ongevoelig voor lage transmissiewaardes. Ook voor het bestrijden van het ToBRFV kan de Kathari perfect worden ingezet.

Onze specialisten zien u graag tijdens de beurs en kijken ernaar uit u persoonlijk te spreken.

Graag tot dan!
Openingstijden
De openingstijden van de beurs zijn als volgt:
dinsdag 10 mei 13.00 - 21.00 uur
woensdag 11 mei 13.00 - 21.00 uur
donderdag 12 mei 13.00 - 21.00 uur
 
Aanmelden
Voor deze beurs dient u zich vooraf te registeren, registratie is gratis. U kunt hiervoor terecht op de website van
HortiContact. Een registratiecode is niet nodig.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Het sales team van Van der Ende Groep 
LinkedIn
Website
YouTube
Facebook
Copyright © 2022 Van der Ende Groep, All rights reserved.

Wilt u wijzigen hoe u deze e-mails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden voor deze lijst.