Copy

Miemietz ARTnews -  April 2018

Kunst som gave og kreative workshops

Den sidste tid har jeg haft travlt med mange, blandede workshops, udstillinger i kunstforeninger og en masse dejlige bestillinger på personline collager. Jeg laver i samarbejde med dig gerne en personlig og unik gave til den runde fødselsdag, bryllupsgave eller en anden god begivenhed.

Når jeg laver en personlig collage, så taler vi sammen om modtageren, ønsker til foto som jeg trykker i collagen og farvevalg. Jeg skal bruge 3-4 uger, og du får naturligvis collagen at se, inden den kommer til indramning. 
Prisen for en personlig collage starter på 1800 kr. Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere.

Workshops - når det skal være med kreativt og sjovt indhold

Jeg har haft nogle super skønne workshops den sidste tid, og det har været SÅ forskelligt. Der var en 0. klasse forbi og lave spændende portrætter af dem selv i collage, og en arbejdsplads havde booket mig og mit værksted med forplejning som en del af en teambuildingsdag. De fik kreeret nogle fine papircollager til deres arbejdsplads ud af brochurematerialer, som de selv havde medbragt. Og sidst – men ikke mindst – har jeg haft besøg af nogle store drenge, som havde brug for nogle tips til at skære stencils i hånden. 

Har du også lyst at være social og kreativ på samme tid? Så skriv til mig for et uforpligtende tilbud. Så skræddersyr jeg noget, der passer til lejligheden uanset om det er en fødselsdag, venindehygge eller noget helt tredje.

Varme sommerhilsner

Jeg håber du får en rigtig dejlig sommer. Mit næste nyhedsbrev kommer i august, men du kan følge mig på Facebook, hvor jeg løbende poster nyheder og billeder. Jeg skal til Lissabon denne sommer og har hørt, at det er en vidunderlig by, så jeg glæder mig til at blive fyldt op med inspiration, se nye mønstre og spise dejlig mad.

De varmeste sommerhilsner
Betina

Kunstner Betina Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Betina Miemietz Billedkunstner · Amagerbrogade 101. 3 sal · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp