Copy

Miemietz ARTnews -  Januar 2018

Håber du er kommet godt i gang med det nye år? 

Jeg vil gerne byde gamle såvel som nye læsere af min nyhedsmail velkommen. Jeg udsender nyhedsbreve 6-8 gange om året. Her kan du læse om mine inspirationskilder, workshops, udstillinger og meget mere. Hvis du vil følge med i min verden fra dag til dag så kig over på min Facebook-side, hvor jeg løbende har konkurrencer og poster flere billeder.

Kunst på prøve

Når jeg sælger min kunst, er det vigtigt for mig, at du kommer hjem med det helt rigtige. Derfor vejleder jeg gerne, så du finder noget, der passer med, det du allerede har i dit hjem. Derfor har du altid 14 dage til at have min kunst hængende for at se, hvordan den passer ind. 

Dette foto har jeg fået af Marie, og der er vist ingen tvivl om, at hun har ramt rigtigt i sit valg af min collage til venstre. Og hjemme hos Susi er min kunst kommet i godt selskab i entreen.

Har du brug for hjælp – enten privat eller på din arbejdsplads – så skriv helt uforpligtigende til mig (Tryk her for mail) så finder vi en løsning. Husk der altid er gratis levering i København.

Kig forbi mit værksted

Jeg vil i 2018 forsøge mig med nogle faste åbningstider på værkstedet. Du kan naturligvis komme på andre tidspunkter, og da jeg bor og arbejder under samme tag, er jeg meget fleksibel, og jeg har altid tid til en kop kaffe. Blot skriv til mig og aftal på forhånd.

Jeg holder åben for alle lørdag den 3. februar kl. 11:00 – 14:00. Jeg går højst sandsynligt og river i noget papir til mine collager, og du kan hygge dig med en kop kaffe og få et lille kig ind i min verden.

 

Jeg håber at se dig i mit værksted oppe under kvisten.

Mange hilsner
Betina

Kunstner Betinna Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Betina Miemietz Billedkunstner · Amagerbrogade 101. 3 sal · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp