Copy

Miemietz ARTnews -  November 2017

Efterårssalg på kvisten

Tak til alle jer, der lagde vejen forbi mit Efterårssalg på kvisten. Der blev købt julegaver, drukket bobler, hygget og lånt malerier med hjem. Det var et par super dejlige timer, som jeg bestemt vil gentage til foråret.

Gadens børn

I september lavede jeg et print til foreningen Gadens Børn. Det er en fantastisk non profit organisation, som hjælper gadebørn i Indien. De har netop åbnet et center, hvor alle de hjemløse børn, kan få en pause fra meget hård hverdag. På centret kan de få et måltid mad og omsorg. Det arbejde vil jeg gerne støtte og derfor har jeg lavet printet, som er min fortolkning af en lille Fighter på banegården. Det hedder My life, my Sealdah.  Sealdah er den banegård hvor lille Fighter bor. 

Printet er på 240 g akvarelpapir i A3 størrelse og kun lavet i 150 eksemplarer. Det koster 200 kr. Hele beløbet går naturligvis til Gadens Børn.

Du kan bestille dit eksemplar på gadensboern@live.dk og læse mere om deres arbejde på www.gadensboern.org

Absalons julebazar

Du kan også købe printet på min stand på Absalons julebazar lørdag den 2 december fra kl. 10-15. Absalon ligger på Sdr boulevard 73 på Vesterbro og er en ombygget kirke, som nu er et kulturelt værested, med masser af aktiviteter. Her har jeg en stand og du kan finde mine tasker, prints, collager og plakater til ekstrafine julepriser. Jeg garanterer cool og hyggelig julestemning og masser af fine boder, hvor du kan finde unikke julegaver til både børn og voksne. Der vil være mulighed for at købe mad og varme drikke og noget at se på og opleve for hele familien. 
 

Tak fordi du følger med i min verden, der er nyt fra mig igen i 2018. Her vil jeg som noget nyt holde fast åbent på mit værksted den sidste lørdag i hver måned. Men meget mere om det i næste nyhedsmail .

Bedste hilsner - og glædelig jul!

Betina

Kunstner Betinna Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Betina Miemietz Billedkunstner · Amagerbrogade 101. 3 sal · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp