Copy

Miemietz ARTnews -  Maj 2017

Absalon

Kender du Absalon? Kirken på Vesterbro som er forvandlet til et kreativt kulturhus - en slags moderne forsamlingshus for storbyens hipstere, økoelskere, børnefamilier og alle andre. Den 14. maj fra kl. 10-16 afholder Absalon kunsthåndværkermarked, og du er inviteret med.

Kom og mød mig og alle de andre kreative kunstnere som sælger unika værker. Jeg tager mine nye collager med, mine punge og nogle prints. Alt sammen til meget fine priser. Der er gratis adgang. 


Læs mere om Absalons kunsthåndværkermarked her  

Jeg glæder mig til at se dig så kig forbi og sig hej.

Collager

Siden sidste nyhedsbrev har jeg været ude at rejse. Det har bragt mig til både Helsinki og London. To vidt forskellige storbyer med hver deres designtradition og stolte byggestile. Selvfølgelig måtte jeg hive en masse plakatstumper med hjem fra begge rejser. Det var nemt i Helsinki, der opsættes plakater med klisterbånd, ved jeg nu. I London sidder de bedre fast. Men jeg er stædig og har efterhånden erfaring i at få hevet stumperne af og ned i min taske.
 
Resultatet ser du her - flotte og farverige collager fra hvert sit hjørne af Europa. Jeg har kun et begrænset antal. De koster fra 900 kr. Inkl. Indramning.
 
Send mig en mail på: bmiemietz@hotmail.com for at høre mere, købe eller reservere.

Boligreportage

I denne uge har jeg haft besøg af en fotograf og stylist. Det skulle gerne udmunde i en inspirerende og kreativ reportage fra et kunstnerhjem. Det er lidt nervepirrende at lukke andre ind i ens hjem og især i mit værksted, som jo er min kreative rugekasse og mit helle. Jeg glæder mig til at kunne vise dig resultatet senere på året.
 
Her kan du se et par smagsprøver fra mit hjem. Billederne har jeg selv taget, men resultatet er lige til at kopiere til dit eget hjem, hvis du skulle have lyst.
 
Psss… følg mig gerne på Instagram - jeg hedder @bmiemietz
 
De bedste forårshilsener
Betina

 

Følg mig gerne på Instagram

Kærlig hilsen
Betina

Kunstner Betinna Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Betina Miemietz Billedkunstner · Amagerbrogade 101. 3 sal · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp