Copy

Miemietz ARTnews -  Februar 2016

Mens vi venter på de lyste stunder

Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år og gennem årets første måned? Personligt henter jeg inspiration i årets lyse stunder. Derfor benytter jeg de lange, mørke dage til at nusse om små tanker og idéer og får efterprøvet nye teknikker. Så selvom jeg har to store og rene lærreder stående, så venter jeg, til den rette inspiration indhenter mig.

Personligt maleri med tryk

Jeg har startet året med at færdiggøre nogle bestillinger på tryk, som jeg havde glædet mig til at få sendt til de glade ejere. Det var blandt andet et stort tryk, som røg til Jylland. Jeg har også fået lavet nogle portrætter færdige til en kunde, som hun havde bestilt af sine børn. At lave disse portrætter er altid en sjov opgave for mig, fordi det er så personligt et maleri eller tryk.

Jeg laver gerne et personligt maleri med tryk af dit barn, kæreste, mor, far eller en som du holder af. Alt jeg skal bruge er et godt foto og en lille snak om vedkommende. Priser fra 2.000 kr.

Kunstdag

I november var jeg til kunstdag i Københavns nye folkehus Absalon på Vesterbro. Her mødte jeg en masse søde mennesker, der nu modtager mit nyhedsbrev. Velkommen til alle jer

Jeg afholder hele tiden workshops på mit værksted på Amagerbrogade, så har du lyst til et par kreative timer sammen med veninderne, mødregruppen, børnene eller lignende – så kontakt mig endelig på mail så strikker vi et program sammen, så det passer til jer.

 

Læs mere om workshop

Facebook

Jeg har en Facebook-side, hvor jeg lægger nyheder og billeder op jævnligt, så hvis du vil følge med så klik ind og like min side, bare tryk på ikonet nederst i denne mail. I december trak jeg lod om et serigrafi, og Anita Rydskov var den heldige vinder af trykket "Time to dance on the table", som blev en uventet julegave til hende selv.

De bedste hilsner 
Betina Miemietz


 

Kunstner Betinna Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev