Copy

Miemietz ARTnews -  April 2018

En kuffert fuld af plakater og inspiration

Jeg var så heldig at være i Berlin med min familie i påsken. Det var et par fantastiske dage, hvor ungerne fik lavet Ritter Sport-chokolade, manden smagt på lækre øl, mens jeg nød at hente en masse inspiration ved blot at gå gade op og gade ned og nyde fantastisk street art og den ene lækre plakat efter den anden.  Min kuffert blev fyldt op med plakater. Jeg har efter hjemkomst fået lavet et par collager, som i næste uge er kommer i glas og ramme og klar til at flytte ind i nye hjem. Collagerne koster 1.200 kr. pr stk.

Lån kunsten før du køber

Trænger du til hjælp med at få noget på væggene, så husk at du helt uforpligtende kan låne kunst med hjem i 14 dage, for at se om det passer ind i dit hjem. Jeg hjælper gerne og kører gratis i København.

Dit forår i kunstforeninger

Hele foråret har jeg haft godt gang i kunstforeninger og har blandt andet udstillet på Rigshospitalet. Lige nu har jeg billeder hængende på Foss Domicilet i Hillerød. Her hænger de super flot og får masser af opmærksomhed. Arbejder du i en virksomhed, hvor de har en kunstforening, så kontakt mig gerne, for at høre om mulighederne.

I maj glæder jeg mig til nogle planlagte workshops og naturligvis nogle lange helligdagsweekender med familien.

 

Rigtig god weekend

Betina

Kunstner Betina Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Betina Miemietz Billedkunstner · Amagerbrogade 101. 3 sal · Copenhagen 2300 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp