Copy

Miemietz ARTnews -  Maj 2016

Lej kunst til dit hjem

Var du klar over, at jeg også udlejer kunst? Både til firmaer og private. Så skal du have piftet væggene op, eller have noget nyt at kigge på, så kan du på månedsbasis leje mine værker. Det er også en god måde at finde ud af, hvilke farver der passer, en særlig stil mm. 

Jeg vejleder naturligvis gerne med hensyn til farver og stil, men det bedste er selvfølgelig, at få kunsten hjem i dit eget hjem. Hvis du vælger at købe et af de lejede værker, så trækker jeg naturligvis det betalte lejebeløb fra. 

Vil du vide mere om muligheden for at leje mine værker? Så skriv til mig på: bmiemietz@hotmail.com

Søndag morgen

I februar lavede jeg et tryk, som jeg valgte at kalde ”Søndag morgen”. Tegningen blev lavet i forbindelse med en donation og opbakning til Reden International, og der er stadig nogle stykker tilbage.

Du kan også støtte Renden International, som hjælper og kæmper mod handel med kvinder ved at købe tegningen til 200 kr. Hele beløbet går til Reden International. 

Du kan læse mere om projektet her: Projekt

 

Facebook konkurence

Fredag den 13. maj kl. 13 trækker jeg lod om et kunstværk på min Facebook-side. Du kan også være med i konkurrencen. Du skal blot like min side og skrive i kommentarfeltet, hvilket af de to udvalgte værker, du ønsker dig, hvis du bliver den heldige vinder. 

Gå til min Facebook

De bedste hilsner 
Betina Miemietz

 

Kunstner Betinna Miemietz  -  Amagerbrogade 101, 4 sal.  -  2300 København S.
Telefon +4560945699  - bmiemietz@hotmail.com

Afmeld nyhedsbrev