Copy
View this email in your browser

Terug van weg geweest...


We zijn terug met onze E-derpel!


In juni en juli kreeg je geen E-derpel wegens goed weer! Goed weer waardoor niemand tijd heeft om mails te lezen en te druk bezig is met op congé gaan, terraskes doen,  beachen, chirokampen, nog wa terraskes doen,…

Kortom, there was to much summer going on. (Dixit Astrid Bryan)

Nu is het augustus: nat, grijs en koud… Tijd voor mails te lezen dus, te beginnen met deze!

Niet stil gezeten !

Het jeugdhuis zat die tijd natuurlijk niet stil! Zo hebben we de matchen van de Rode Duivels live uitgegeven in De Parochiezaal op GROOT SCHERM. Niets dan gelukkige gezichten na de drie gewonnen matchen. Niet in het minst de brouwer, die een 80-tal lege bakken mocht komen ophalen
Ergens tussen 2 matchen in was het weer tijd voor de jaarlijkse SPAGHETTIDAG. U kwam weer massaal op ons pietenfestijn af, waarvoor dank! Aan diegene die een tijdje moesten wachten op hun kom spaghetti: excuses, maar roeien doen we met de riemen die we ter onze beschikking hebben!
Beachvolley Deluxe ligt weer achter ons, maar in juni organiseerden wij nog de KICK OFF.  Op de Kick Off was de Regi In De Mix niet aanwezig maar daarom was het zeker geen minder feesje! En dat voor de vriendenprijs van €0! Dank aan DJ Solex om de sfeer er in te houden van den eerste tot de laatste boenkschijf!

Augustus jawade?

In augustus houden we een kleine organisatorische rustpauze. We zijn natuurlijk nog steeds op onze bekende openingsuren geopend. In ons zomeraanbod vind je Witte Vedett, Desperados of Besos (wat er in stock is) en Corona! 
Ondanks die kleine rustpauze kunnen we het wel niet laten om met de bus naar BOERENROCK te gaan. Op 23 augustus staan we weer in Kortenaken, gekleed in boer, boerin, duivenmelker of Mega-Wallyman! Dat ze daar ‘Cristal’ tappen laten we niet aan ons hart komen! CPeX, Belgian Asociality, The Kids, The Wolf Banes, Mark With a K, Gunther D,… Ze komen allemaal. Dat ze een goed publiek gaan hebben staat ook al vast.

Inschrijven kan nog! Snel zijn is nodig want de bus is bijna volledig volzet!

Toekomstplannen -> september: 
RENOVATIE

September staat volledig in het teken van de renovatie van het jeugdhuis! Wat gaan we nu eigenlijk allemaal doen? Klein overzicht:
  • Nieuwe vloer
  • Nieuwe frigo’s  + tapinstallatie
  • Toog volledig opschuren en vernieuwen
  • Alle muren in nieuwe kleuren
  • Podium verdwijnt voor meer ruimte
  • Stuk muur aan toog doorgang gaat weg
  • Brandslang wordt verplaatst voor meer ruimte
We beginnen er aan op 2 september, vanaf dan proberen we elke dag verder te werken. 

Dit is natuurlijk veel, heel veel werk. We hebben dan ook zoveel mogelijk helpende handen nodig! Als je zin hebt om ons te komen helpen mag je dat zeker aan een van de rvb-leden laten weten! 

De verbouwingen gaan heel september duren, maar het jeugdhuis blijft open. We gaan tijdelijk ons jeugdhuis open houden in de ruimten waar op dat moment niet gewerkt wordt! Je kan dus ook in september nog bij ons terecht voor uw wekelijkse pint! 

Rommelmarkt 14-09-2014

Aangezien we binnen aan het werken zijn is het de ideale moment om buiten de 3e editie van onze rommelmarkt te organiseren. Info op onderstaande affiche:
Share
Tweet
Forward

Heavy BeerFest & DodgeBAAL

Oktober is nog ver weg maar begin toch al maar uit te kijken naar het DodgeBAAL-weekend, 17 & 18 oktober!


Dat weekend bestaat uit 3 onderdelen! Op vrijdag 17 oktober blijven de dodgeballen nog even in de kast want dan staat HEAVY BEERFEST op het programma! Het concept is even simpel als geniaal: 4 bieren van 't vat: nen donkere, ne blonde, nen tripel en ne quadrupel, allemaal overgoten met de beste 'rock classics' als achtergrond muziekske! Iets voor te eten kan ook niet mankeren natuurlijk. 


Welke bieren dit jaar op de menu staan laten we je binnenkort weten.


Op zaterdag is het dan tijd voor ons jaarlijks DodgeBAAL-tornooi! Van 's morgens tot 's avond strijden tientallen ploegen naar de beker! Inschrijven kan vanaf begin september aan den toog in 't jeugdhuis.


Afsluiten doen we met de afterparty!

Houd in ieder geval de datum al vrij! 

PS: alle inkom is verniet!

VVK Mena Open Air
@ JH Den Borduur

VVK = 7euro, Inkom 10euro,
Meer details: 
http://bit.ly/Menaopenair2014FB
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 VZW JH DEN BORDUUR, All rights reserved.
Onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten
Redactieteam: Jeroen De Haes - Wout Mattheus
unsubscribe from this list    update subscription preferences