Copy
View this email in your browser

Beachsoccer, wa was da?


‘Het zand ligt er toch, dus kunnen we er beter iets mee doen.’ Dat is wat de bezielers van ‘den Beachsoccer’ enkele jaren geleden dachten. Zo waren we zaterdag 24 mei toe aan alreeds de 4e editie. De schrik voor slecht weer bleek al snel niet nodig want deze editie kreeg een prachtige zomerdag voorgeschoteld om 20 ploegen voor de eerste plaats te laten strijden. Goed weer, een goed muziekske en een frisse pint waren de ingrediënten voor veel volk en een gemoedelijke sfeer. In de poulewedstrijden werd het kaf van het koren gescheiden en gingen de mindere zandvoetbalgoden er onverbiddelijk uit. De finalerondes leverden uiteindelijk het volgende podium op:
3e plaats : Het Concilie
2e plaats : Coikes
1e plaats : Inharis

Proficiat gewenst aan de prijzenpakkers! We bedanken nogmaals de organisatoren om er een plezant tornooi van te maken. Hopelijk kunnen we volgend jaar minstens evenveel volk verwelkomen!

Tot slot nog een extra bedankje aan de sponsors van Beachsoccer 2014:
VAN DIJCK BIERCENTRALE, CASTEELS nv, VAN REETH tankstations nv, AM ELECTRONICS
 
Proficiat aan Joyce VDA zij won het gesigneerde truitje van Rode Duivel Koen Casteels.

                                    

'T Nief Bierke..

Vorige week getest in het Jeugdhuis: Vedett IPA. IPA staat voor Indian Pale Ale. Een nieuw bier van de makers van Duvel, Vedett (White). We kochten ons een vaatje en lieten het nieuwe bier op onze leden los. Een hoppig, fruitig en amberkleurig bier dat bij velen in smaak viel. De vraag is of we nog eens een vat aansluiten. Het is dan ook bijna zomer en dan is het in Den Borduur tijd voor… Witte Vedett! Wat denken jullie? Vul de POLL op onze website in, JIJ en enkel JIJ beslit wat wij tappen en dus wat jij kan drinken.
De POLL vant BIER, Klik Hier...

Openingsuren & Huisregels

Vanaf vandaag veranderen er enkele dingen  qua openingsuren en huisreglement. Zo is ons jeugdhuis vanaf nu op vrijdag open van 20u00 tot 02u00. Op zaterdag blijft het jeugdhuis open van 20u00 tot 01u00.

Het volledige huisreglement vind je via onderstaande link! Elk lid en bezoeker wordt verondersteld het reglement te kennen. Lees het dus snel eens door… Zo ben je er vanaf.
Het huisregelement

WK op GROOT scherm !

WK Voetbal

Het komt alsmaar korter: het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilië. België gaat, de dagen dat de Duivels spelen, vol staan met grote schermen. Wij kunnen natuurlijk niet achter blijven! Daarom geven wij de poulewedstrijden van de Belgen uit op mega-scherm. Op 17, 22 en 26 juni nodigen wij jullie uit om samen met ons naar de voetbal te komen kijken in  de Parochiezaal van Baal. De inkom is natuurlijk gratis!

De andere matchen van de Rode Duivels, als die er zijn tenminste, geven we uit in het jeugdhuis zelf.

Opgepast! Tijdens Rock Werchter zijn we gesloten, de kwartfinales geven we dus niet uit. De halve finales en de finale uiteraard wel.
Share
Tweet
Forward

Spaghettidag
Zaterdag 14 juni vindt, ondertussen naar jaarlijkse gewoonte, de Spaghettidag plaats. Bij deze nodigen we jullie graag allemaal uit. Ons aanbod: spaghetti bolognaise, vegetarische spaghetti en voor diegene die niet graag spaghetti eten: ballekes mé kriekskes! Voor na de spaghetti zijn er ook nog nader te bepalen desserts.

Aangezien de openingswedstrijd van het WK gespeeld wordt die avond, zullen wij een scherm voorzien om deze te volgen. Iedereen welkom in de tent in de tuin van JH Den Borduur!

 
Share
Tweet
Forward

Kick-Off Beachvolleydeluxe

Diezelfde tent waar de spaghettidag in doorgaat, wordt op vrijdag 20 juni omgetoverd tot de Kick-off van Beachvolley Deluxe. Een avond waar menig recreatief sporter nu al zenuwen voor heeft. Waarom? Omdat het de enige moment is om jezelf en je ploeg in te schrijven voor ‘Den Beach’ en het zit toch o-zo-snel vol.

Buiten de inschrijvingen bieden we jullie vanaf 18u00 tot 02u00 een alreeds zomers uitgedoste jeugdhuistuin aan met een zomers muziekje door DJ Solex en zomerse dorstlessers (Desperados). Iedereen is welkom!!! Niet enkel de inschrijvers maar ook iedereen die goesting heeft om de zomer af te trappen.
Share
Tweet
Forward
Klik hier als je deze nieuwsbrief niet goed kan lezen
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 VZW JH DEN BORDUUR, All rights reserved.
Onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten
Redactieteam: Jeroen De Haes - Wout Mattheus
unsubscribe from this list    update subscription preferences