Copy
View this email in your browser

Den E-Derpel ! Wat?

Beste leden, sponsors, sympathisanten,...
Graag laten wij u kennis maken met onze nieuwe nieuwsbrief, onze inspiratie om dit te maken komt verder uit "Den D(e)rpel" het boekje dat vroeger om de zoveel tijd in het jeugdhuis uitkwam, gemaakt voor en door leden en RVB van Den Borduur. Dit zouden we graag opnieuw realiseren, maar om de kosten wat te drukken en iedereen te kunnen bereiken zullen we dit via mail en sociale media in de vorm van een nieuwsbrief op poten zetten.

Iedereen werkt mee !

Nu denk je spontaan, hoe kan ik hieraan meewerken. Heel simpel, je geeft ons een foto, filmpje, tekstje of... van iets dat in of rond het jeugdhuis gebeurde, kortom iets dat met Den Borduur te maken heeft. Wij verwerken dit dan in onze nieuwsbrief zodat iedereen ervan op de hoogte is. Natuurlijk vind je hier ook de laatste nieuwtjes over het jeugdhuis zelf terug zoals: evenementen, bier v.d. maand, verbouwingen hier en daar,... Het is dus elke keer wel de moeite om deze nieuwsbrief eens snel door te lezen.


Je kan ons contacteren via info@jhdenborduur.be

Bal v.d. Voorzitter

Jeroen regelde een optreden van de legendarische band Bizkit Park, een cover-groep die alle vette rockschijven uit de ontstaansjaren van Den Borduur speelt. Van hun muziek werd ons jeugdhuispubliek zo enthousiast dat er bij toeval iets mis liep met bier en elektronica, gelukkig zonder kwaad opzet. Bizikt Park heeft ons beloofd nog eens terug te komen met in hun voorprogramma de nieuwe band van Stijn Merckx genaamd "Tailbaal". 
Gelukkig had onze voorzitter nog iets anders geregeld voor al onze leden. DJ Haggle en DJ Dakke gaven nogmaals het beste van zichzelf om het jeugdhuispubliek volledig uit z'n dak te laten gaan. Dat is hun zeker ook gelukt, zonder enige problemen hebben we nog tot in de latere uurtjes verder kunnen feesten en zeveren. 

Gratis vaten

Graag bedanken wij nogmaals onze voorzitter om ons deze onvergetelijke avond van gratis bier te voorzien, onze voorzitter heeft maar liefst 150 liter voor zijn rekening genomen, plus nog eens alle wijn. Ook het bestuur en het jeugdhuis zelf hebben elk 50 liter bier voor hun rekening genomen. Kortom aan drank was er geen te kort en de portefeuille mocht voor één keer eens in de broekzak blijven.

Foto's check Facebook

Bingo-avond

Onze eerste JH Den Borduur Bingo was een groots succes, er zijn zeer veel "lootekaate" verkocht en vele wonnen toch wel zeer leuke prijzen zoals...

  • Wijnproeven voor 4 pers

  • Bon Pabo 50euro

  • 2 tickets Leuven Bears

  • zwempas sunparks 2pers

  • veel bier, taarten, blenders en bonnetjes

Beachsoccer

Zaterdag 24 mei organiseren enkele leden van ons jeugdhuis zoals de laatste jaren het prachtige Beachsoccer. Voetbal op strandzand dus, op het terrein van Beachvolleydeluxe. Ook niet-voetballers zijn zeker welkom, want ook aan de zijlijn valt vanalles te beleven. Aan drank en spijs is er geen tekort, het jeugdhuis zal dan gesloten zijn, maar op Beachsoccer blijft de toog geopend.


Wil je nog inschrijven, stuur een mailtje naar gielvdbergh@gmail.com

FACEBOOKEVENT

11 mei gesloten om 23u

Op zaterdag 10 mei zal het jeugdhuis om 23u sluiten, hierna rijden we met z'n alle naar Aspifuif Baal, aan de Meisjeschiro.

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 VZW JH DEN BORDUUR, All rights reserved.
Onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten
unsubscribe from this list    update subscription preferences