Copy
View this email in your browser

Beursfuif ! Wa was me da?

 
Vrijdag 27 maart ging onze helse beursfuif zijn alom bekende gang. De prijzen van de drank waren zeer variabel waardoor alles door elkaar werd gedronken, tot grote spijt van de maag van enkele lotgenoten. Al bij al kwam alles goed, we zagen enkele nieuwe DJs aan het werk en hun draaikunsten vielen in de smaak bij het publiek. Wat niet anders dan te verwachten was, stond op het einde iedereen weer in zijn blote bast!

Info stand

JH Den Borduur is er niet enkel om pinten te komen drinken. Zoals onze ex-voorzitter het al wel eens uitsprak, het "Jeugdcentrum". De jongeren kunnen uitdagingen tegenkomen, of info inwinnen rond een belangrijke stap in hun leven. De info brochures zijn er om te informeren en door te verwijzenUiteraard is iedereen ook steeds welkom met hun verhaal. Als jeugdhuis zijn we er ook graag als luisterend oor, om samen na te denken en eventueel een oplossing te zoeken als je met iets zit

Afterschool

Als Jeugdhuis van Baal zijn wij ook op zoek naar een nieuwe generatie van jeugd die wel eens een paar uurtjes per maand/week met vrienden gezellig willen komen kletsen/poolen/kickeren/darten/iets drinken en later misschien iets meer willen doen in een heel fijn jeugdhuis! Hiervoor hebben we 2 evenementen gemaakt om de jongeren kennis te laten maken met ons jeugdhuis. Aangezien we reeds vanaf 17uur open doen op deze dagen, kunnen de jongeren tegen de late namiddag al genieten van een terrasje. Ze zullen ook aangesproken worden door aanwezige bestuursleden als ze meer te weten willen komen over ons jeugdhuis. Partysnacks zullen er niet aan ontbreken en dan organiseren we er nog een mini-tafelvoetbaltoernooi bij. En om die mooie avond dan mooi af te sluiten,hebben we nog een minifuif in onze gezellige toogruimte. Het belangrijkste van de avond blijft natuurlijk om jongeren uit Baal en omliggende gemeenten laten kennis maken met ons jeugdhuis en dat zij zo ook hun vrienden willen warmmaken om eens mee te gaan. De eerste avond hebben we ingepland op een zaterdag, om goed te beginnen aan de paasvakantie. De 2de ‘editie’ zal plaatsvinden op 22 mei, om nog een laatste keer te genieten van een avondje weg, voor de examens er zijn.

Opiniepeillingen

Twee jaar, zo lang duurt een ambtstermijn binnen het bestuur van ons jeugdhuis. Die twee jaar zijn nu bijna afgelopen. Dat wil zeggen dat er terug verkiezingen worden ingepland. De leden werden al eerder via mail uitgenodigd om deel te nemen aan onze Algemene Vergadering in april. Als lid heb je namelijk het recht om mee te stemmen. Een nieuwe voorzitter? Buiten met de penningmeester? Er wordt onderling al wat gelobbyd. Maar op zaterdag 11/4 is het menens: De bestuursleden krijgen dan de kans om je helemaal te overtuigen van hun goede intenties. En uiteraard doen we al een kleine stemronde met alle aanwezigen om eens te kijken hoe de kandidaten er voor staan (en hoeveel leden ze nog moeten omkopen met pintjes). Wees welgekomen, leg ze allemaal eens goed op de rooster en laat jouw stem horen! (zingen mag ook).

SWEET 16

16 april, 16 jaar geleden... Een droom ging in vervulling voor de jeugd in Baal. Jaar na jaar krijgt het jeugdhuis memorabele mensen over de vloer. Al die tijd blijven er enthousiaste vrijwilligers komen die mee bouwen aan even onvergetelijke avonden en activiteiten. Chance dat muren niet kunnen praten... We hebben er afgelopen weekend nog iemand van het plafond moeten plukken. Haaaa, jong en onbezonnen zijn. Om die reden nodigen wij graag al onze leden van dit jaar uit om naar onze *Sweet 16* te komen op vrijdag 17 april. Uiteraard wordt er wat getrakteerd en maken we er wederom een groot feest van! * Yes, it will be pink * (Ps: Vergeet zeker je lidkaart niet mee te brengen.)

25 April gesloten om 23u

Op zaterdag 25 april zal het jeugdhuis om 23u sluiten, hierna rijden we met z'n alle naar Aspifuif Baal, aan de Meisjeschiro.

Help mee Beachvolleydeluxe te organiseren

Beachvolleydeluxe zoekt gemotiveerde medewerkers om mee na te denken over het concept, de inkleding en de feel-good. Op vrijdag 24 april zullen we dit verduidelijken in JH Den Borduur, ben je geïnteresseerd kom dan zeker eens kijken, vanaf 20u30.

Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 VZW JH DEN BORDUUR, All rights reserved.
Onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten
unsubscribe from this list    update subscription preferences