Copy

Nieuwsbrief 23 april 2015

Het is lente, een heerlijke tijd van het jaar!

De tijd van nieuw begin, van bloeien, van verandering, van schoonmaak…Ben jij er ook aan toe om de lente opgeruimd en fris in te gaan en heb je nog veel spulletjes in huis liggen die je niet meer gebruikt of die je over hebt? Heb je bijvoorbeeld nog kampeerspullen op zolder liggen, terwijl je niet meer kampeert, of passen je zomerjurkjes niet meer? Dan is het nu de tijd om al die spullen bij elkaar te pakken en af te reizen naar de Jouw Marktkraam bij jou in de buurt!
 

Koningsdag

Maandag 27 april kleurt Nederland oranje. Veel mensen gaan vaak al midden in de nacht een plekje zoeken op één van de vele vrijmarkten. Al de ontberingen die daar bij horen, zoals de ijzige koude van de nacht en de ochtend, het vechten om het mooiste plekje, de drommen mensen die alleen maar willen afdingen, die ontberingen kun je je gerust besparen. Bij Jouw Marktkraam is het namelijk iedere dag “vrijmarkt”. Maar dan lekker warm en gezellig binnen. Je hoeft er niet bij te blijven want wij regelen alles voor je en je verkoopt je spullen voor een vaste prijs.

Kijk op onze website www.jouwmarktkraam.nl of jouw vestiging aangepaste openingstijden heeft op Koningsdag en/of een “Konings”aanbieding heeft.
 
 

Jouw Marktkraam kleurt Nederland roze!  


Jouw Marktkraam breidt zich steeds verder uit in Nederland. Het doel is om dit ontzettend leuke concept steeds bekender te maken, zodat steeds meer mensen het gaan gebruiken om hun overgebleven spullen een tweede kans te geven. Maar ook om webshops en D.I.Y. een plek te bieden om fysiek de producten aan te bieden en te promoten.
 
Wij wensen je een fijne lente en zien je graag
bij Jouw Marktkraam!
 

Wij hebben de winkel en jij bepaalt het assortiment.

Win een waardebon t.w.v. € 150,-


Je eigen kraam bij Jouw Marktkraam is je eigen winkeltje hebben. Hoe leuk is dat! Laat zien dat het een feestje is om naar jouw kraam te kijken. Maak het netjes, overzichtelijk en gezellig.

Maak daarbij gerust gebruik van bijvoorbeeld een kleedje of vlaggetjes of iets dergelijks. Maar promoot je “winkeltje” ook! Plaats een berichtje op Facebook, praat erover bij je vrienden, familie, buren en collega’s om zo je verkoop te stimuleren.

Maak jij van jouw kraam de mooiste kraam van Nederland, dan win je een waardebon t.w.v. € 150,-! Wil je meer informatie over de spelregels van deze actie klik dan hier
 

Jouw Marktkraam 
Nederland

E-mail: info@jouwmarktkraam.nl

www.jouwmarktkraam.nl
 

Vestigingen Jouw Marktkraam


Hoe werkt het?

Daar kun je je niet meer gebruikte-, goed bewaarde-, dubbel gekochte-, toch niet zo handige spulletjes een tweede leven geven. Jij verdient er geld...

Lees verder
Copyright © 2015 Jouw Marktkraam, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u een relatie van Jouw Marktkraam bent.

Our mailing address is:
Jouw Marktkraam
Harlingerstraatweg 34
Leeuwarden, Friesland 8916 BD
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp
Uitschrijven | Verander je gegevens