Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief 2

Even Bijpraten

 

Als ik zo om mij heen hoor van collega's en klanten dan hebben wij niets te klagen. Laten we, ondanks dat corona de wereld in zijn greep heeft, positief blijven door slim te zijn en door elkaar te versterken. Al die professoren en journalisten denken het allemaal zo goed te weten maar dat zijn geen positieve ondernemers!
Wij bij Hutten Metaal zijn tevreden over dit jaar en denken dat 2021 ook een goed jaar wordt. Onze order portefeuille is mooi gevuld, we hebben doorlopend aanvragen en dus kansen.

Als we met zijn allen positief blijven en vol gas doorwerken dan komt het altijd goed! 
In deze editie hebben we weer een aantal projecten uitgelicht.

Ik wens u veel leesplezier toe,

Groet, Wim Hutten

 

Hoe staat het met onze nieuwbouw?
De nieuwbouw van ons pand vordert in een razend tempo! MSP heeft het dak en de wanden geplaatst. De montage van de lichtstraten in het dak en de ramen van de wanden zijn ondertussen ook gereed. Vanaf volgende week komt de vloer erin en zullen we verder gaan met de installaties, plaatsen van de deuren en de ruw- en afbouw van kantoor. 

Eind december is de hal klaar. De lasapparaten zijn al gekocht en klaar om voor u aan de slag te gaan! 
What's in a name!


Vanaf 1 januari 2021 gaat Wielen Steel Products verder onder de naam Hutten Metaal Staalbouw. En is dan ook officieel gevestigd aan de Noorwegenweg 1 te Hardenberg. Dus als u plasma snijwerk heeft uit te besteden bel Patrick Snel 06-54320460.
Volgt u ons al?
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes? Dan kan dat door onze social media accounts te volgen via onderstaande buttons. Sinds kort zijn wij ook actief op Instagram.
Facebook
Instagram
LinkedIn

Een greep uit onze Projecten

Feringa Building Groningen
 
Na maanden voorbereiding zijn we na de bouwvak gestart met de montage van het werk Feringa. Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam zullen wij hier het komende jaar ca.1.800 ton aan staalconstructies plaatsen.
We zijn begonnen met de “melkmeisjes” van bouwdeel F en E, hieraan komen, nadat de delen op hoogte zijn, alle vloeren straks te hangen.
DC Doornhoek Veghel
Deze nieuwe opdracht bewijst dat er door sport als gezamenlijke passie, zakelijk ook iets moois kan ontstaan. Voor de hoofdsponsor van ons motorcrossteam, Frits van Eerd (Jumbo), mogen wij 365 ton staal produceren én monteren voor de nieuwbouw van DC Doornhoek Veghel.

Frits en Wim bij hun gedeelde passie.
  
Upfield Wageningen
 
Voor Van Wijnen Bouw uit Arnhem mogen we voor het project Sunflower te Wageningen c.a. 900 ton staal produceren en monteren ten behoeve van een nieuw te bouwen Food Science Center voor Upfield. Wij mogen meedenken in het project om zo'n economisch mogelijk pand neer te zetten.
Distributiecentrum Ede
In opdracht van ontwikkelaar Somerset Capital Partners bouwt Wijnen Bouwgroep Schijndel een nieuw distributiecentrum in Ede. Voor dit nieuwe gebouw mogen wij 580 ton staal produceren en monteren. Wij danken Wijnen Bouwgroep voor het vertrouwen.
Vlag van Duitsland - Wikipedia
Brabus Bottrop
Voor Brabus, dé specialist in tuning en customizen van luxueuze supercars mogen wij ca 150 ton staal leveren en monteren voor een nieuw te realiseren parkeeroverkapping van hun hoofdkantoor in Bottrop.
We hebben zin om voor dit stoere, exclusieve bedrijf aan de slag te gaan en bedanken Poly-Ned B.V. uit Steenwijk voor deze opdracht.

Hutten Metaal Yamaha Racing
Worden wij Europees kampioen?
We staan  nu 1 in Europa met nog 3 wedstrijden te gaan... 

Het raceseizoen is na een lange onderbreking door Corona nu weer volop aan de gang. Onlangs is het team in Letland geweest. En niet zonder succes. Thibault heeft daar alle drie de races gewonnen en is nu leider van het Europees klassement. (EMX250) Dave is begin september in het Italiaanse Faenza geweest voor een race in zijn klasse EMX125

De eerstvolgende wedstrijd voor Thibault en Gianluca werd eveneens gehouden in Italië, ditmaal in Mantova. Thibault Benistant staat na deze wedstrijd nog steeds aan de leiding in de tussenstand en heeft een voorsprong van 28 punten op de tweede man. Gianluca Facchetti is opgeklommen naar een twaalfde plaats. Volgend weekend wordt de volgende wedstrijd van het kampioenschap verreden in het Spaanse Madrid.
Website
LinkedIn
Facebook
Instagram Hutten Metaal Yamaha Racing
Email
Forward Forward
Copyright © 2020 Hutten Metaal Staalbouw, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp