Copy
Beste Sporter,

Dinsdagavond 2 november werden de nieuwe Corona maatregelen gepresenteerd. Voor ons betekent dit dat wij gewoon open kunnen blijven en ons programma kunnen aanbieden zoals je dat de afgelopen maanden van ons gewend bent. Echter is het vanaf a.s. zaterdag 6 november wel verplicht om je QR-code te tonen bij binnenkomst. Dit geldt voor alle leden van 18 jaar en ouder. We doen ons uiterste best om deze nieuwe maatregelen voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
 
Geen QR-code?
Kan of wil je geen QR-code tonen dan is het de komende periode helaas niet mogelijk om binnen bij ons te trainen. Dit vinden wij ontzettend vervelend, maar we moeten hierin de overheid volgen. Wel hebben wij tal van mogelijkheden om te komen sporten, deze hebben we voor je op een rijtje gezet:
 • Elke donderdagavond om 20.00 uur is er een yogales via Zoom. Meldt je aan via de receptie.
 • Outdoor Challenge 5 keer per week: 
  maandag 19.30 uur
  dinsdag 19.30 uur
  woensdag 18.00 uur
  donderdag 19.30 uur
  zaterdag 9.00 uur
 • Buiten training
  Elke dag is het mogelijk om vrij buiten te trainen, dit kan onder begeleiding van de fitnessinstructeur. Tijdens deze sportmomenten kun je gebruikmaken van ons buitenrek en alle materialen die in de blauwe container staan. Hierin bevinden zich materialen zoals matjes voor bijvoorbeeld buikspier oefeningen, halterstangen, gewichten, springtouwen en nog heel veel meer. Je kunt je aanmelden via onze app voor ‘vrij trainen buiten’.
 • Running 4 keer per week: 
  dinsdag 19.00 uur
  donderdag 8.45 uur & 19.30 uur 
  zondag 9.30 uur
 • Fitwalk 2 keer per week: 
  maandag 19.30 uur
  woensdag 19.00 uur
 • Nordic Walking 2 keer per week: 
  donderdag 9.30 uur
  zondag 9.30 uur 
Hersteld of gevaccineerd
Ben je hersteld of gevaccineerd dan is het ook mogelijk om je te laten registreren in ons ledensysteem, zodat je niet elke keer je QR-code hoeft te laten scannen. Geef dit aan bij de receptie als je de eerste keer je QR-code laat scannen. Registreren is niet verplicht.

Testbewijs
Heb je een testbewijs dan moet je bij elk bezoek je QR-code bij ons laten scannen.
 
Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of ideeën hebben, schroom dan niet om via de mail contact met ons op te nemen.

Sportieve groeten,

Het team van

Tino Hoogendijk Sport & Fitness
Volg ons ook op Social Media!
Facebook
Twitter
Link
YouTube
Copyright © 2021 Tino Hoogendijk Sport & Fitness