Copy
Beste Sporter,
 
Met heel veel plezier laten we jullie weten dat we op woensdag 1 juli weer officieel onze deuren mogen openen! Uiteraard zijn we nog wel aan wat regels gebonden. In deze nieuwbrief laten we je daarom precies weten hoe alles de komende tijd te werk zal gaan.
 
De komende weken zullen we waar nodig ons protocol steeds bijstellen of versoepelen. Zo is de bar nu bijv., nog niet open, maar zien we wel mogelijkheden dit binnenkort weer te doen. We houden je via onze nieuwsbrief en social media op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 
We hopen je vanaf 1 juli weer te mogen verwelkomen!
 
Sportieve groeten, 
Namens al onze medewerkers

Tino & Tineke

Rooster

We hebben een rooster gemaakt voor de maanden juli en augustus. Ons rooster is zo veel mogelijk hetzelfde gebleven als voor de corona sluiting, op een enkele les na. De spinning lessen zullen de komende tijd nog buiten gegeven worden. Ook staan er voor de jeugd div. lessen op het rooster. In de schoolvakantie zullen de judolessen dit jaar gewoon doorgaan, de jeugd karateleden mogen zich in de vakantie aansluiten bij de judolessen of kunnen meedoen aan een sport & spel les, die vanaf 24 juli op vrijdag 17.00 uur gegeven zal worden.
Bekijk het rooster

Reserveren en uitleg app

Het is voor ons belangrijk om precies te weten hoeveel mensen er naar de lessen komen. Daarom is het noodzakelijk om te reserveren voor je trainingen. Dat kan via onze app CompedFit. Kom je er niet uit, dan kun je ook telefonisch reserveren. En voor de volgende keer leggen we je graag uit hoe onze reserveringsapp werkt.
Ook voor de individuele fitness geldt dat je moet reserveren. We werken hierbij met tijdsblokken van 75 min.
Alleen voor de jeugdlessen hoef je niet te reserveren.
 
Uitleg CompedFit

Protocol

Om de 1,5m afstand te kunnen bewaren, zijn we aan regels gebonden. Deze kun je terugvinden in ons uitgebreide protocol. De belangrijkste regels zijn: 
  • Kom niet eerder dan 5 min voor je les begint naar de sportschool.
  • In de sportschool geldt 1 richtingsverkeer. Je komt via de voordeur binnen, gaat naar de betreffende zaal en via de deur van de zaal verlaat je na de les het pand. 
  • De kleedkamers en bar zijn voorlopig nog gesloten. Zorg daarom dat je in sportkleding naar de club komt en neem eigen drinken mee. Er is wel bij elke zaal ruimte om je schoenen te wisselen en je tas neer te leggen.
  • De verschillende ruimtes zullen we vooraf aan de lessen koelen d.m.v. airco. Tijdens de lessen zullen we de ruimtes zoveel mogelijk ventileren door het openen van ramen en deuren. Het is helaas niet toegestaan om de airco te gebruiken als er leden aanwezig zijn in het pand. 
Bekijk het protocol

GoFit-20
6 weeks sport & voedingsprogramma

Na het lange stilzitten, meer eten en de nodige stress hebben veel mensen last van ‘coronakilos’. We hebben al van meerdere mensen gehoord dat ze graag weer aan de slag willen met sporten en afvallen. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! In de maanden juli en augustus hebben we daarom een 6-weeks programma opgezet voor bestaande en nieuwe leden. Het programma combineert sport en voeding. Ben je al lid en sport je al bij ons, dan kun je ook kiezen voor alleen het voedingsprogramma.
  • Sport: van €70 voor €49 
  • Voedingsprogramma: van €60 voor €49
  • Sport & voeding: van €130 voor €89
 
 
Meer info en inschrijven
Facebook
Twitter
Link
YouTube
Copyright © 2020 Tino Hoogendijk Sport & Fitness