Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
NVvH Nieuwsbrief
Maart 2020 

Vacature lid Dagelijks Bestuur / secretaris Communicatie NVvH
Op 28 mei verloopt de zittingstermijn van de huidige Secretaris Communicatie. Dr. G.J.D. van Acker stelt zich opnieuw verkiesbaar. Leden van de NVvH wordt de mogelijkheid geboden om zich eveneens verkiesbaar te stellen. 
> Meer informatie


Inschrijving open: themabijeenkomst Samen Beslissen
Op 22 april (19.00 – 21.00 uur) spreken o.a. Huib Cense en Bart Chabot over Samen Beslissen. Aan bod komen chirurgische dilemma’s bij en instrumenten voor Samen Beslissen en verbinden we het chirurgische - en het patiëntenperspectief. Inloop vanaf 18.00 uur met een warm buffet. (2 accreditatiepunten) 
> Direct aanmelden 


 

Actief in Europa? Laat het ons weten
Bent u actief binnen één van de secties van de UEMS (Europese Unie van Medisch Specialisten) of binnen het Platform Europa van de FMS? Laat ons dit dan weten via opleiding@heelkunde.nl
> Meer informatie 

Werkgroep Innovatie: last call
Wij zijn op zoek naar leden die willen meedenken over Innovatie. Bent u bezig met AI? Wearables? Medisch 3-D printen? Of met een andere innovatieve ontwikkeling die van betekenis is voor de heelkunde? Laat het ons weten!
> Lees meer

Meer nieuws Congresagenda mei
Richtlijnen commentaar gevraagd  

Heeft u uw (her)certificering al aangevraagd?

Controleer of u (nog) gecertificeerd bent voor de gewenste differentiatie(s) en voorkom het verlopen van uw certificaat. Dien tijdig uw aanvraag in. Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden.
Lees meer

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde · Mercatorlaan 1200 · Utrecht, 3528 BL · Netherlands