Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
NVvH Nieuwsbrief
Juli 2019 


Save the date en call for abstracts
Noteer in uw agenda: Najaarsdag 2019 op 22 november in Pathé Ede. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid. Cathy van Beek - kwartiermaker duurzame zorg, ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport – is één van de keynote speakers tijdens het congres. Abstract deadline 2 september, 8:00 uur.
> Abstract indienen
> Indienen proefschrift/publicatie Schoemakersprijzen 2019 Consensusdocument Taakherschikking Heelkunde geactualiseerd
Vanaf 1 september 2018 behoort de PA tot de beroepen die zich in het BIG-register kunnen registreren. Voor de NVvH en de NAPA was dat aanleiding om het  Consensusdocument Taakherschikking Heelkunde uit 2017 te actualiseren. Graag brengen wij dit geactualiseerde document bij u onder de aandacht.
> Lees meer
 

100e inclusie APAC
De APAC trial viert hun 100ste inclusie, dit betekent dat ⅓ van de beoogde aantal inclusies is behaald. De APAC trial randomiseert kinderen met een simpele appendicitis tussen operatieve of conservatieve behandeling met antibiotica. De studie loopt momenteel in 12 centra door heel Nederland. 
> Interesse of meer weten? Lees verder 

Regio Utrecht wint de Chirurgencup 
Op zaterdag 22 juni werd in Maastricht met bloed, zweet en tranen gestreden voor de titel en eer van winnaar van "de Cup". Regio V trok aan het langste eind en ging er vandoor met de winst, gefeliciteerd!
> Lees verder

Meer nieuws Congresagenda september

Heeft u uw (her)certificering al aangevraagd?

Voorkom het verlopen van uw certificaat en dien tijdig uw aanvraag in. Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden.
Lees meer

 

Meer op heelkunde.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde · Mercatorlaan 1200 · Utrecht, 3528 BL · Netherlands