Copy
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
NVvH Nieuwsbrief
Januari 2020

2020: een nieuw jaar en nieuwe uitdagingen
Namens het bestuur van de NVvH wensen wij u een gezond en gelukkig nieuwjaar. Daarnaast wil het bestuur u graag informeren dat Micky Cohen de Lara heeft aangegeven na ruim 9 jaar directeur te zijn geweest van de NVvH toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Zij zal per 1 april 2020 afscheid nemen als directeur. Zij heeft dit werk al deze jaren met veel plezier en passie gedaan en daarbij met veel partijen uit het veld van de heelkunde samengewerkt. Micky heeft zich altijd volledig ingezet voor de ontwikkeling van het vak en de vereniging. In samenwerking met opeenvolgende besturen en het bureau van de NVvH heeft zij in dit verband haar waarde telkens weer bewezen. Het bestuur wil Micky nu al heel hartelijk danken voor haar grote betrokkenheid bij de vereniging en de beroepsgroep.

Micky Cohen de Lara: “Met de prachtige meerjarenstrategie 2020 – 2024 die wij het afgelopen jaar gezamenlijk ontwikkeld hebben, gaat de NVvH onder leiding van de nieuwe voorzitter Jaap Bonjer een volgende fase in. Voor mij een goed moment om dit jaar het stokje over te geven.” Het bestuur en Micky zullen zich in de komende maanden buigen over haar opvolging. Zodra er nieuws is, zullen wij u hierover nader informeren.

NVvH steunt het vuurwerkmanifest
De NVvH heeft haar steun betuigd voor het vuurwerkmanifest dat zich inzet voor een verbod op consumentenvuurwerk en alleen professionele vuurwerkshows. U kunt het initiatief ook steunen.
> lees meerSubsidieoproep voor Grote Trials 4 opengesteld
De Grote Trials Ronde is specifiek bedoeld voor een aantal studies die op hoog evidence niveau uitsluitsel kunnen geven over een doelmatigheidsvraagstuk met betrekking tot de toepassing van geneesmiddelen in de praktijk.
> Lees meer

Meer nieuws Congresagenda maart
Richtlijnen commentaar gevraagd  

Heeft u uw (her)certificering al aangevraagd?

Controleer of u (nog) gecertificeerd bent voor de gewenste differentiatie(s) en voorkom het verlopen van uw certificaat. Dien tijdig uw aanvraag in. Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 3 maanden.
Lees meer

 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MEDonline beheer · De Corridor · Breukelen, 3621ZB · Netherlands