Bekijk de nieuwsbrief in uw browser
Najaarsdag 2019
ECHT Heelkunde! - duurzaamheid

Op 22 november staat de Najaarsdag 2019 geheel in het teken van ECHT Heelkunde - duurzaamheid. Inschrijven tegen het normale tarief is mogelijk tot en met 19 november.
> Bekijk het programma in één oogopslag
> Direct inschrijven
Sprekers uit het plenaire programma
Emma Bruns is arts, onderzoeker en publicist. Emma probeert de zorg in bredere zin te verbinden met het brede publiek. Ze kan op poëtische en energieke wijze van binnenuit een beeld schetsen over wat er in de zorg speelt en wat er mogelijk is.
Als consultant bij Gupta Strategists heeft Taco Houwert een manier gevonden om de medische wereld en de bedrijfseconomische wereld te verbinden om zo het verschil te maken voor patiënten. 
Nefroloog Peter Blankestijn is een van auteurs van de The Lancet Countdown report on Health and Climate Change: “De zorg werkt hard om mensen beter te maken, maar is tegelijkertijd ook een grote vervuiler. Die tegenstrijdigheid willen we aanpakken". 
Ivar de Bruijn is traumachirurg in het UMCU. Hij is in zijn ziekenhuis een zoektocht gestart naar hoe hij als chirurg een duurzame bijdrage kan leveren.
Guus van Montfort heeft een rijke ervaring in de zorg en is Hoogleraar UT Zorg, Economie en Medische Technologie. Als voorzitter bij ActiZ is Guus lid van het hoofdbestuur van MKB en lid van de SER geweest
Cathy van Beek heeft haar sporen in het vergroenen van de zorg ruimschoots verdiend. Ze is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) benoemd tot kwartiermaker duurzame zorg.
Inschrijven
  • Online tarief
    Inschrijving tegen het normale tarief is mogelijk tot en met 19 november 2019 (23:59).
  • Onsite tarief
    Vanaf 20 november gaat het onsite tarief in. Vanaf deze datum kunt u enkel nog ter plekke registreren bij de registratiebalie tegen het onsite tarief. 
Direct inschrijven


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde · Mercatorlaan 1200 · Utrecht, 3528 BL · Netherlands