Copy

EMwinkel nieuwsbrief
over Probiotica die kunnen helpen
bij herstel Covid-19

 
      
De verwachting was dat probiotica kunnen helpen bij het herstel van Long-Covid, maar er is nu bewijs dat probiotica het herstel bij Covid-19 kan bevorderen. 

53% Van een groep die probiotica kreeg herstelde volledig. Dit herstel was slechts 28% in de placebogroep die geen probiotica kreeg. In de probiotica groep was het herstel 89% hoger. 
Als probiotica zo’n goed effect hebben bij Covid-19, welke effecten hebben ze dan ook bij andere aandoeningen? En wat kunnen probiotica voorkomen als we ze regelmatig drinken?

Probiotica kunnen helpen bij herstel van C19

Uit het artikel van abcgezondheid.be: 
'COVID-19-infectie kan -al of niet- een zeer breed spectrum aan symptomen veroorzaken: van geen of licht, tot zwaar ziek en erger. Heel vaak situeren de symptomen zich in neus-keel-longen, met koorts, hoesten, reukverlies, vermoeidheidhoofdpijn… maar ook voor langer durende aanhoudende droge hoest, kortademigheid, enz… dit is post-long-COVID. Erg vervelend, en er is nog weinig behandeling voor. Darmbacteriën kunnen de ‘long-homeostase’ beïnvloeden via de darm-long-as.
Een recente studie zocht dit uit:  300 volwassenen met symptomatische COVID, de helft met metabole problemen, kregen vier-dubbel-blind ofwel 
probiotica, ofwel placebo, gedurende 30 dagen.  Significant meer mensen uit de probioticagroep bereikten volledig herstel (78/147), dan uit de placebogroep (41/146).  De probioticagroep had -vergeleken met de placebogroep- tevens hogere serumspiegels van antistoffen (IgG en IgM), en lagere spiegels van ontstekingsfactoren (CRP en D-dimeer) op dag 15 en 30.  De onderzoekers besluiten dat deze resultaten zeer bemoedigend zijn in de zoektocht naar een herstelbehandeling voor COVID-19.'

    EM-Drink is wat je een breed-spectrum probioticum drank kunt noemen en zodoende zeer geschikt op elk vlak waar probiotica goed werk kunnen doen.

EM Drink is een gefermenteerde drank; 100% natuurlijk!
EM Drink bevat onder meer actieve en levende melkzuurbacteriën die kunnen bijdragen aan een gezonde darmflora. Het is verrijkt met biologisch Aroniasap. De aroniabes zit boordevol vitamine C & K en antioxidanten. Dit ondersteunt het lichaam. EM Drink bevat de originele effectieve micro-organismen: een krachtig mengsel ontwikkeld door prof. Higa uit Japan.

  Drink jezelf dus gezond met EM Drink!
* Let op!
(voor bestellingen binnen Nederland)
op zaterdag, zondag of maandag voor 12:00 besteld en betaald, dinsdag in huis
op dinsdag voor 12:00 besteld en betaald, woensdag in huis
woensdag voor 12:00 besteld en betaald, donderdag in huis
donderdag voor 12:00 besteld en betaald, vrijdag in huis
vrijdag voor 12:00 besteld en betaald, zaterdag in huis

Klantenservice
Vragen over bestellen? Andere vragen? 
Neem dan contact op met onze klantenservice: 
036-5348610 

Telefonisch of per email bij ons bestellen? 
Dat kan ook 

Bestelling ophalen in Almere? 
Goed idee als je porto wilt vermijden. U kunt langskomen in ons magazijn:
Edvard Munchweg 27, 1328 MA, Almere (tussen de Vaarten)
van 9:30 tot 17:30 uur (wel even bellen van te voren)

Laat je familie, je vrienden en vriendinnen ook meegenieten en stuur de nieuwsbrief door en deel hem via Twitter of Facebook! 

De vernieuwde webshop: www.emwinkel.nl
 
VOLG ONS OP FACEBOOK
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE NIEUWTJES:https://www.facebook.com/emwinkel
Je ontvangt deze email, omdat je staat ingeschreven bij  EMwinkel.nl

Uitschijven? Klik hier 

Email Marketing Powered by Mailchimp