Copy

EMwinkel Nieuwsbrief
 👪 Praktijk ervaringen met EM-X Gold
Bericht van EM-X Gold fan uit Griekenland 😀 
 
1. Zijn zoon van 10 had een gebroken hiel, deze moest met metaal gezet worden en artsen zeiden dat hij pas na 6 maanden weer zou kunnen lopen. Maar na 1 maand stond hij er al weer op en nu na 3,5 maand loopt hij al weer met zijn vader mee. Hij drinkt dagelijks 15-20 ml EM-X Gold. De eerste twee maanden dronk hij 30-40 ml EM-X Gold per dag.

2. Zijn vrouw, die we eerder genoemd hebben met een complexe breuk, dronk voor het herstel 50 ml EM-X Gold per dag. 2 jaar geleden brak zij haar beide enkels en artsen vertelden haar dat ze na de operatie 6 tot 8 weken niet zou kunnen lopen/staan. Zij besloot om elke dag 50 ml EM-X Gold te drinken (naast haar medicijnen) en na 17 dagen kon zij, met hulp van haar man en met orthopedische schoenen, staan en lopen. Sindsdien hebben zij het lopen verder opgebouwd en nu lopen zij dagelijks, 's morgens om 05:00 uur naar de kerk, 17 kilometer verderop (in 2,5 uur). Ook tijdens corona zijn zij door EM-X Gold te drinken, gezond gebleven.

3. Hij kent in zijn omgeving 5 mensen met kanker die door het drinken van EM-X een verbetering van de werking van hun medicijnen ondervonden. 


Het is duidelijk dat deze familie EM-fans voor het leven zijn, en proberen zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren 
EM-X helpt ook om sneller van de pijn af te zijn. Na 8 tot 10 dagen konden alle pijn medicamenten gestopt worden.
Door het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, helpt EM-X Gold het hele lichaam zijn evenwicht te herstellen op een volledig natuurlijke manier.

EM-X Gold is een bijzondere (vloeibare) antioxidant die cellen beschermt, een gezonde celdeling ondersteunt en het immuunsysteem stimuleert. Het is een bijzonder product op basis van suikerrietmelasse en gistextracten dat door micro-organismen is gefermenteerd in een mengsel van water, koraal kalk en nigari. De fermentatie heeft plaatsgevonden middels een uniek proces dat is ontwikkeld door professor Higa, grondlegger van de EM®-technologie.

Goed voor een normale celdeling
Menselijke cellen hebben niet het eeuwige leven. Een cel kan dood gaan en moet worden vervangen. Als dit niet gebeurt sterft het lichaam. Oude cellen worden dus vervangen door nieuwe. Door nieuwe cellen aan te maken, kan het menselijk lichaam ook groeien. Een cel vermeerdert zich d.m.v. deling. Daarbij verdubbelt de cel zijn DNA en verdeelt dit over de twee nieuwe dochtercellen. Cellen die veel bloot staan aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals huidcellen, worden regelmatig vervangen. Huidcellen gaan gemiddeld een maand mee. Cellen die een belangrijke functie binnen een organisme vervullen en minder makkelijk te vervangen zijn, blijven gedurende het hele leven van het organisme behouden, bijvoorbeeld een zenuwcel. EM-X Gold bevat hiertoe bijzondere nutriënten die bijdragen aan het behoud van een normale celdeling.


Toepassing
Gebruik EM X Gold naar behoefte (bijvoorbeeld 3 x 10 ml per dag).
EM-X Gold is een speciale vloeistof die op basis van haar bijzondere creatie en samenstelling, in staat is cellen te beschermen, het lichaam te ontgiften, de levensbalans te herstellen en het immuunsysteem te versterken.
Hieronder ziet u het bloed van een Nederlands ‘proefpersoon’ voor en na inname van EM-X Gold. Klik hier om het filmpje te zien. 

 
Heeft u ook mooie ervaringen met EM
die u zou willen delen?
De EM Vereniging hoort ze graag ...
info@emvereniging.nl
   
* Let op!
(voor bestellingen binnen Nederland)
op zaterdag, zondag of maandag voor 12:00 besteld en betaald, dinsdag in huis
op dinsdag voor 12:00 besteld en betaald, woensdag in huis
woensdag voor 12:00 besteld en betaald, donderdag in huis
donderdag voor 12:00 besteld en betaald, vrijdag in huis
vrijdag voor 12:00 besteld en betaald, zaterdag in huis

Klantenservice
Vragen over bestellen? Andere vragen? 
Neem dan contact op met onze klantenservice: 
036-5348610 

Telefonisch of per email bij ons bestellen? 
Geen probleem, ook dan krijgt u alle extraatjes die u van ons gewend bent 

Bestelling ophalen in Almere? 
Ook geen probleem! U kunt langskomen in ons magazijn:
Edvard Munchweg 27, 1328 MA, Almere (Tussen de Vaarten)
van 9:30 tot 17:00 (wel even bellen van te voren)

Laat al je vrienden en vriendinnen ook meegenieten en stuur de nieuwsbrief door en deel hem via Twitter of Facebook! 

De vernieuwde webshop: www.emwinkel.nl
 
VOLG ONS OP FACEBOOK
EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE NIEUWTJES:

 
Facebook
Website
share share
Forward Forward
Je ontvangt deze email, omdat je staat ingeschreven bij  EMwinkel.nl

Uitschijven? Klik hier 

Email Marketing Powered by Mailchimp