Copy

Mode voor de echt prettige feestdagen Workshop LBD: over hoe je het zwarte jurkje voor jou echt laat spreken - Black Dress & Drinks, Introductie: betaalbare topkwaliteit overhemden op maat, Nieuwe data: Cursussen Zelf Herenpak Maken.


Fijne momenten. Een geslaagd intiem jubileumevent en open atelier. Met plannen die verder gesmeed worden. Nog even en dan gaan we de tijd nemen voor feestelijkheden thuis of buiten de deur - een diner, een feestje, een kerstborrel, netwerken die het jaar mooi willen afsluiten. Allerlei gelegenheden om jezelf speciaal aan te kleden, opnieuw te presenteren of juist heerlijk thuis in jeans en trui bij te komen. Op weg naar 2020.Workshop Klassieker: Black Dress & Drinks

De zwarte outfit, het jurkje of dat pak kan nog wel eens wat twijfel opleveren. Vandaar de mogelijkheid om – het is bijna traditie – meer informatie te vinden over het perfecte zwarte jurkje tijdens de workshop “Black Dress and Drinks”. 
 
Voor de eerste indruk die je maar één keer maakt

Via een zakenrelatie ben je uitgenodigd om mee te gaan naar een netwerk-event. Een ander soort kerstborrel dan wat je gewend bent, dat geeft toch een bepaalde spanning. Nieuw, onbekend en aan het eind van het jaar is het toch wat drukker dan anders. Fijn voor de zaken. Je besluit er extra moeite voor te doen, omdat je weet dat die eerste indruk maar één keer gemaakt wordt.

Je draagt het zwarte jurkje waarvan je het gevoel hebt dat die altijd goed is. Omdat je weet dat de Little Black Dress de beste klassieker is voor je garderobe. Die bijpassende schoenen, sieraden en de make-up maken het af. Genoeg om een goede entree te maken. En toch, tijdens dat event sta je met je drankje in de hand. Daar komt ze binnen. Stralend in het zwart, de juiste dosis glim in het jurkje, de sieraden, de schoenen. Die vorm die haar lijf perfect accentueert ook al is ze prima bedeeld. En zij ziet er niet vermoeid uit, het lijkt wel alsof alle lijnen de goede kant op wijzen.

Je voelt jezelf een beetje verbleken. Toch maar eens kijken naar een ander zwart jurkje; de winkels hangen immers vol met de feestcollecties vol glans, glitter en glim. Keus genoeg, of niet?Maar hoe laat je dat zwarte jurkje dan wel voor jou spreken?

Om echt inzicht voor jouw keuze in het zwarte jurkje te krijgen is er de workshop “Black Dress and Drinks”. Hierin ga ik samen met Marieke Blok – imagostrateeg – in op allerlei aspecten die met dit favoriete kledingstuk te maken hebben.

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Dat zwart altijd goed is en altijd kan. Dat zwart slanker maakt. Dat zwart iedereen goed staat., en in de winkel zeggen ze dat ook. Dat zwart chic is. De ervaring leert echter dat het ook anders kan zijn. Dat zwart soms een andere make-up nodig heeft. Dat zwart soms wat afstandelijk over komt. Dat zwart soms iets anders vertelt dan jij wilt uitstralen. Dat zwart in sommige materialen erg hard en goedkoop eruit kan zien. Dus het vinden van dat ideale zwarte jurkje is eigenlijk nog niet zo eenvoudig. De halslijn zal bij de een te gedrongen eruit zien en bij de ander te diep zijn. De stof kan er te goedkoop uit zien. De roklengte zal wellicht niet goed zijn. De glitters te hard zijn, te ordinair misschien. En misschien weet je dat het mouwloze ook niet meer hoeft, en een extra vestje wil je als optie niet; gewoon een zwart jurkje met lange mouwen. 
Little Black Dress (LBD)

Daarover – en meer – gaan we het hebben tijdens het event “Black Dress and Drinks” welke ik samen met Marieke Blok organiseer. Wanneer:  vrijdag 15 november. Hoe laat: vanaf 13.00 tot 18.00 uur. Waar: Atelier Chris Ezerman, Burgemeester Bosstraat 46 Rotterdam.

Tip: Neem een vriendin mee en krijg € 20,00 korting per persoon. Betaal € 49,00 excl btw p.p. inplaats van € 69,00 excl btw p.p. Wees er snel bij want we houden het intiem zodat iedereen aan de beurt kan komen.

Via
deze link kan je je hiervoor opgeven.Betaalbare topkwaliteit overhemden op maat

Mannen in pak willen probleemloos een goed shirt dragen. Comfortabel, wasbaar en met een reeks functionaliteiten als basiseisen. Zonder verlies van klasse, verfijning en elegantie. Voor optimale performance bij Business en Casual gelegenheden.Een overhemd maken is echter een vak dat vraagt om de inzet van de juiste technologie. Vandaar dat ik sinds kort de samenwerking ben aangegaan met een fabrikant die kan voldoen aan mijn persoonlijke kwaliteitseisen als maatwerk, duurzaamheid en fair-trade. Dat biedt perspectieven voor mannen die eisen stellen, ook voor de vrije tijd. Vandaar betaalbare topkwaliteit overhemden op maat.

CHRIS EZERMAN HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN.

Lees er meer over in deze blog post.


Basis en vervolgcursussen Zelf Herenpak Maken


De cursussen voor het leren maken van een herenjasje en een herenbroek en de vervolgcursus patroontekenen van jasje, broek en vest zijn niet voor beginners. Ze voldoen echter wel aan de vraag naar verdieping van bestaande vaardigheden en nodigen je uit om meer inzicht te krijgen in de techniek, het maken van details en om zelf de werkvolgorde te begrijpen bij het maken van een jasje, een broek en een vest. Er wordt met groepen van hooguit 4 personen gewerkt. Op mijn website heb ik de data voor 2020 alvast vastgelegd. 

Daarnaast is er de mogelijkheid voor kleine groepen op aanvraag om het op een andere manier in korter traject met langere lesdagen te doen. Voor meer informatie en aanmelden voor de basiscursussen 1 en 2.  (Let op: vol = vol).


http://www.chrisezerman.nl/cursussen-herenpak-maken/.2020. Wij hebben er nu al zin in! 

Fijne momenten. Een geslaagd intiem jubileumevent en open atelier in 2019. Met plannen die verder gesmeed worden in 2020. Er staat heel wat te gebeuren in dat nieuwe jaar. Houd de volgende nieuwsbrief in de gaten. Want nieuwe stappen moeten gevierd worden, de opmaak van deze nieuwsbrief laat al een tipje van de sluier zien. Ik wens u alvast: fijne feestdagen - Chris Ezerman.
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2019 Chris Ezerman Maatkleding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp