Copy
View this email in your browser


Najaar in het Atelier: Overhemden op maat, Ruimer assortiment Chanel-tweeds en Engelse gemêleerde tweeds, Luxe Italiaanse Couture stoffen, Soepele Mantelstoffen voor een joyeuze entrée, Open Huis met Passend Advies, Workshop Klassieker: Black Dress + Even voorstellen: Onze Nieuwe Stagiair.

 

Chanel-tweeds zijn klassiek, maar blijven hedendaags door constante vernieuwing en variatie.

Kledingkeuzes die voor jou het verschil maken

Die fraaie outfit, wie houdt daar niet van? Soms is het niet makkelijk om in het nieuwe seizoen iets te vinden wat echt bij je past. Immers, ieder seizoen biedt nieuwe mogelijkheden. Alleen al het enorme assortiment aan stoffen en toepassingen. Hoe maak je daar als klant een verrassende èn een verantwoorde keuze uit? Bij maatwerk hoort een passend advies dat je verder helpt. En omdat het ook een investering is, mag die keuze zeker goed onderbouwd worden.

Als kleermaker help ik hier graag mee. Of het nu gaat om overhemden, die perfecte stof voor jasjes en jurkjes of dat mooie broekpak, die goede warme stof voor die mantel of zijn eigenzinnige stijlvolle jas. Ik let ook op de vormgeving om jou nog beter tot zijn recht te laten komen. Ik geloof zeker in het in ere herstellen van klassiekers, maar dan wel naar jouw hedendaagse maatstaven. Heel simpel: omdat het jou helpt om jezelf nog beter, mooier, gemakkelijker en indrukwekkender te presenteren. Bij dat belangrijke moment waar zoveel van afhangt, of dit nu zakelijk is of privé. Of omdat je je realiseert dat - de beste versie van jezelf vormgeven met een eigen kledingstijl - geen luxe is. Wel een noodzakelijke stap om jezelf naar een nieuw niveau van excelleren te brengen.


Op ontspannen wijze leren om keuzes in kledingstijl te maken.

Op vrijdag 13 september is er weer Open Huis in het Atelier met ruime gelegenheid voor advies bij persoonlijke keuzes op kledinggebied, met een hapje en een drankje. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Ook op 15 november ben je van harte welkom bij de start van de inmiddels klassieke workshop over 'Black Dresses'. In deze najaars nieuwsbrief - en op 13 september en 15 november - praat ik je bij over kledingkeuzes die voor jou het verschil maken. - Chris Ezerman.

 

Stoffen voor overhemden. Dat biedt perspectieven voor vrije tijd of Casual Friday.

Introductie overhemden op maat: CHRIS EZERMAN HIGH-CLASS SHIRT COLLECTION FOR MEN.


Mannen in pak willen probleemloos een goed shirt dragen. Comfortabel, wasbaar en met een reeks functionaliteiten als basiseisen. Zonder verlies van klasse, verfijning en elegantie. Voor optimale performance bij Business en Casual gelegenheden.Een overhemd maken is echter een vak dat vraagt om de inzet van de juiste technologie. Vandaar dat ik sinds kort de samenwerking ben aangegaan met een fabrikant die kan voldoen aan mijn persoonlijke kwaliteitseisen als maatwerk, duurzaamheid en fair-trade. Dat biedt perspectieven voor mannen die eisen stellen, ook voor de vrije tijd.


Lees er meer over in deze blog post.Tweeds voor jasjes. Gemêleerd in de effen variant met bijpassende ruiten - voor Dames en Heren.

Ruimer assortiment Engelse en Chanel-Tweeds

Er zijn weer nieuwe najaarsstoffen uit te zoeken. Allereerst de luxe collectie-boeken uit Italië. Met fraaie weefsels, structuren en prints, kant en zijde en diverse grofgeweven Chanel-tweeds. Ook mijn Engelse leveranciers zijn continu bezig met vernieuwing. De Harris tweeds zijn er in verschillende diktes. Voor een overjas of een soepel pak. Maar ook voor dat fijne buitenjasje te dragen met een coltrui, jeans en laarzen.Riant kleurbeeld voor de soepele kwaliteiten mantelstoffen.

Voor die Joyeuze Entrée.

Last but not least – zijn er mooie mantelstoffen te bestellen. Wat ik zelf vaak merk is dat de mantelstoffen steeds dunner lijken te worden. Zeker wanneer je buiten – in de kou en wind – staat te wachten voel je de kou er doorheen komen. En als ik naar het aanbod kijk voor vrouwen is er voldoende donkerblauw, camel, zwart en grijs te vinden. Echter het wordt lastiger als het gaat om een duidelijker kleurkeuze. Daarom ben ik blij dat ik er iets aan kan toevoegen. Een riant kleurbeeld als het gaat om de soepelere kwaliteiten die ook prachtig zijn voor een royale omslagdoek of cape – wanneer je een joyeuze entree wil maken. Er zijn ook een paar fraaie volle dikkere warme kwaliteiten te bestellen. Want loden en duffel, wie kent dat nog? Alle stoffen zijn aanwezig op de Open Dag, ons volgende nieuwsfeit.Open Dag op Vrijdag 13 september

Inmiddels is het een traditie. Open huis in mijn atelier. Dit keer op vrijdag 13 september. Onder het genot van een hapje en een drankje is het leuk om elkaar te zien. Te ontdekken wat nieuwe mogelijkheden zijn. De stoffencollecties te bewonderen. Misschien ligt er al een wens voor iets bijzonders. Die jurk voor presentaties die je mooi staat en comfortabel draagt. 

Daarnaast kan bestaande kleding die ik eerder gemaakt heb worden meegenomen voor een check-up of voor een stomerijbeurt – ik heb een betrouwbaar adres die dat altijd goed voor mij heeft gedaan dus die service bied ik graag. En dan is er wellicht nieuws over een evenement volgend jaar ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van Atelier Chris Ezerman. Laten we toasten!

Datum: vrijdag 13 september 2019
Tijdstip: vanaf 14.00 tot 18.00 uur
Locatie: Atelier Chris Ezerman, Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam
Als je van plan bent te komen verneem ik dat graag via mail of ander bericht.
Workshop 'Black Dress' op Vrijdag 15 november

Nog een traditie dit najaar. De workshop klassieker over zwarte kleding. Black Dress and Drinks, over het ultieme zwarte jurkje. Of misschien toch voor een andere meest donkere jurk? Daar gaan Marieke Blok en ik het uitgebreider over hebben. Wat zwart doet, maar ook niet doet. Wat de effecten kunnen zijn als je er iets aan toevoegt. Glans, transparantie, aaibaarheid. Meer informatie hierover zal in een volgende nieuwsbrief gemeld worden, maar als je nu al nieuwsgierig bent hoor ik dat graag. 

Datum: vrijdag 15 november 2019
Tijdstip: 14.00 tot 18.00 uur
Locatie: Atelier Chris Ezerman, Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD Rotterdam


MELD JE AAN VIA DEZE LINK.Even voorstellen: Sanne Blijleven - Stagiair

Sanne Blijleven is 4e jaars student op de opleiding Specialist Mode/Maatkleding op het ROC Mondriaan. In haar vrije tijd maakt zij Kostuums voor internationale kostuum competities (Cosplay). Ze is al 2 keer naar het EK Cosplay in Parijs geweest om Nederland te vertegenwoordigen.

Chris heeft lesgegeven bij ROC Mondriaan, en vroeg aan Sanne of ze interesse had om stage bij hem te lopen. Aangezien zij op school al veel van hem had geleerd, leek het haar een geweldige kans om meer te leren. En inderdaad, zoals ze zelf zegt: Ik loop nu al 2 weken stage en heb al super veel geleerd!
Chris Ezerman op Twitter
Chris Ezerman op Facebook
Chris Ezerman Website
Copyright © 2019 Chris Ezerman Maatkleding, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp