Copy
Nieuwsbrief Openprovider
 

Nieuwe blog post:
De ‘laatste’ beste tips en trucs

Het ontwikkelen van een platform als Openprovider levert een spanningsveld op tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In de loop van de jaren zijn er vele opties toegevoegd waarvan wij weten dat ze bestaan, maar die onze klanten niet massaal blijken te vinden. Dit is de laatste in een drieluik van blogposts over de beste tips en trucs van Openprovider.
LEES VERDER
ssssssss

Het succes van het SSL-programma

Wij willen jullie graag bedanken voor het succes dat we met het SSL-programma hebben. Iedereen die meedoet verkoopt elke dag meer SSL-certificaten. Het werkt! Vergeet niet dat we er zijn om jou te helpen, om uit te zoeken wat jij nodig hebt en om je met je sales te helpen. We kunnen zien dat ons marketingmateriaal door veel van jullie gebruikt wordt, wat natuurlijk geweldig is!

Heb je nog geen informatie over ons SSL-programma? Vraag het direct op en haal het maximale eruit!

Ik wil meedoen

Schrijf je nu in voor ons Openprovider Partner Event!


Wanneer? 17 november 2016
Hoe laat? van 13:30 tot 18:30
Waar? DeFabrique in Utrecht
Wat? Sessies met onze leveranciers om jouw groeikansen te ontdekken, je laten inspireren door een spreker, genieten van lekkere hapjes en drankjes en meedoen aan een te gekke activiteit!
SCHRIJF JE NU IN!

Kwartaalupdate kostprijzen lidmaatschappen

Een van de beloftes die wij doen met onze lidmaatschappen is dat we alle financiële voordelen met betrekking tot de inbegrepen extensies aan onze klanten doorspelen. Elk kwartaal bekijken we onze kostprijzen opnieuw en passen deze waar nodig aan. Dit kwartaal hebben we van drie extensies de prijzen verlaagd.

LEES VERDER
ssssssss

Uitnodiging webinar:
Alle voordelen van PowerPanel

Joël, mede-oprichter van PowerPanel, presenteert in deze webinar alle belangrijke verbeteringen die de laatste maanden zijn geïmplementeerd en leidt je door de voordelen van PowerPanel.

PowerPanel is dé oplossing voor elk automatiserings- en facturatievraagstuk in uw hostingbedrijf. Mis deze kans op een interactieve webinar met de maker ervan niet!
Meld je nu aan voor deze webinar!
Onderwerp: Alle voordelen van PowerPanel
Wanneer: donderdag 14 juli 2016
Hoe laat: 10 uur

Wil je een van onze vorige webinars terugzien?
Kijk dan in ons YouTube-kanaal!

Nieuwe blog post:
Hoe verdien je geld aan een merkhouder

Het hebben van een merk is niet meer zo gemakkelijk tegenwoordig: vele honderden nieuwe extensies betekenen evenzovele nieuwe bedreigingen. Een merkhouder kan zijn merk passief of actief beschermen, maar in sommige gevallen lijkt het allemaal over zijn rug heen te gaan. Eén registry maakt het nu wel heel erg bont…
LEES VERDER
ssssssss

Veranderingen in de logica achter verlengingen

Eén van onze ontwikkelteams is continu bezig met het optimaliseren van onze system om de steeds groeiende aantallen domeinen aan te kunnen. Een van de knelpunten die wij in het vizier hebben is de dagelijkse verwerking van te verlengen en verlopen domeinen. Logisch, want hoe meer domeinen onder beheer, hoe meer domeinen verlengd moeten worden. Dit proces is nu volledig opnieuw gebouwd, hoewel je van de meeste veranderingen weinig merkt.

LEES VERDER
ssssssss

Nieuwe accreditaties: .lv en .pro

Openprovider werkt altijd aan nieuwe accreditaties zodat we je de best mogelijke prijs en service kunnen bieden. Op 5 juli zullen we .lv en .pro naar onze eigen accreditaties overzetten en daarbij gelijk een groot aantal nieuwe second level domeinen toevoegen.

LEES VERDER
ssssssss

Verberg persoonlijke gegevens met onze privacydienst

Met de nieuwe dienst Whois Privacy Protection (afgekort “WPP”) die Openprovider aan alle klanten aanbiedt is het mogelijk je klanten een extra stukje bescherming op het gebied van persoonsgegevens te bieden. Kies ervoor persoonsgegevens in de whois af te schermen binnen bijna alle gTLD’s en diverse ccTLD’s.

LEES VERDER
ssssssss

DNSSEC-status in CSV-download domeinoverzicht

Op 19 juli zullen we een extra veld “DNSSEC-status” toevoegen aan het CSV-bestand dat je kan downloaden vanuit het domeinoverzicht in het control panel. Dit extra veld geeft aan of een domein met DNSSEC beveiligd is. Klanten die dit bestand automatisch verwerken dienen mogelijk op dit nieuwe veld, dat direct na de nameserverlijst wordt geplaatst, voorbereid te zijn.
ssssssss

Wijzigingen bulkverhuizingen SIDN

Onlangs is SIDN strenger geworden bij de controle van de formulieren voor een bulkverhuizing. Om vertraging in je bulkverhuizing te voorkomen raden we je aan om na te kijken of de persoon die de formulieren ondertekent ook in het KvK-register vermeld wordt.

LEES VERDER
ssssssss
news icon

Maandelijks overzicht van branche-evenementen

We hebben veel branche-evenementen gepland in de komende maanden. Grijp de kans om ons te ontmoeten op een van de volgende evenementen en bespreek hoe Openprovider u kan helpen groeien.
LEES VERDER

Overzicht van de lopende acties

Actieprijs Geldig tot Actieprijs Members Actieprijs staffels
.global 31-7-2016 $ 10,18 $ 15,99
.men 31-12-2016 $ 3,17 $ 3,99
.cloud 31-12-2016 $ 5,13 $ 8,99

Deze acties zijn enkel geldig voor nieuwe registraties, en zijn niet van toepassing op registratie van meerdere jaren, overdrachten en verlengingen.
 
news icon

De laatste updates over de nieuwe gTLD's

Aankondigingen en updates binnen de nieuwe gTLD's:

  • .shop: de registry is teruggekomen op zijn beslissing om Sunrise-domeinen tegen een extra hoge prijs te verlengen; Sunrise-domeinen kunnen na het eerste jaar registratie verlengd worden tegen het reguliere tarief.
  • .gdn: is toegevoegd aan ons systeem, nadat wij eerder hadden besloten deze extensie niet te voeren. Deze extensie is al in de General Availability en er is geen claimsfase meer actief.
  • .gmbh: de trademark claimsperiode loopt tot 11 september 2016 (in plaats van 13 september).
  • .中文网 en .在线: de registry is bezig met de migratie naar een andere back-end provider. De status is onduidelijk, wij verwachten dat u aan het einde van de week weer uw domeinen in deze extensies kunt registreren en beheren.

Sunrises:

  • 5 juli: .storage
  • 12 juli: .games
  • 19 juli: .shopping

General Availabilities:

  • 7 juli: .tube

Wilt je je domeinen voor kostprijs registreren?
Bekijk dan de Memberships in je Openprovider control panel!

Copyright © 2016 Openprovider, alle rechten voorbehouden.
Willem Buytewechstraat 40, 3024 BN Rotterdam, Nederland
Sales: +31 (0)10 448 22 96 - Support: +31 (0)10 448 22 99

Dit bericht is gestuurd aan <<Email Address>>.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ingeschreven bent bij Openprovider.
Bent u niet langer geïnteresseerd? Schrijf <<Email Address>> dan uit van deze lijst.