Copy
Voeg een SSL-certificaat toe aan ieder hostingpakket

Goedemorgen,

Mogelijk heb je nog niet veel aandacht besteed aan het belang van SSL-certificaten. Misschien installeer je het als de klant erom vraagt maar heb je nooit op het punt gestaan om het aan al je klanten aan te bieden. In dat geval is het goed om te weten dat er op het gebied van SSL-certificaten veel is veranderd en zonder SSL zijn de websites van jezelf en je klanten gedoemd onderbelicht te raken of erger nog: gehackt te worden.

Browsers (Chrome, Firefox, …) blokkeren al verschillende onbeveiligde websites. De verwachting is dat dit met 100% van de niet-beveiligde websites gebeurt voor het jaar om is. We staan op de drempel van 100% encryptie. Iedere website moet op zijn minst een basisencryptie hebben.
 

Neem deel aan het programma “Een SSL-certificaat voor iedere website.” Wij bieden je EssentialSSL DV vanaf $3!


Het is tijd om actie te ondernemen! De beste optie, die al goed werkt voor diverse van onze resellers, is een SSL-certificaat aan ieder hostingplan dat je verkoopt toe te voegen. Je kan ze bij Openprovider al vanaf $3 per jaar krijgen. Overtroef je concurrenten door het gratis toe te voegen of verhoog de prijs van je hostingpakket met bijvoorbeeld $0,25 per maand.

Wat ook helpt is het informeren van je klanten over de ontwikkelingen in de markt. Wacht niet tot ze zelf om een certificaat vragen. Leg het ze uit: laat zien dat je bezorgd bent om hun veiligheid en positionering. Ze zullen dat waarderen en vermoedelijk een SSL-certificaat voor hun website aanschaffen.

We hebben een marketingkit die je in je communicatie kan gebruiken en ook hebben we een document waarin we stap voor stap uitleggen hoe je volumes kunt behalen in SSL-certificaten.
Neem deel aan het programma!
Klik op de knop om onze Sales-afdeling te vertellen dat je deel wilt nemen aan het programma. Zij zullen contact met je opnemen en zorgen dat je voor de speciale prijs kan meedoen.

Het Openprovider-team
 

Succesverhalen van de campagne

Twee van onze klanten doen al mee met deze campagne. Zij hebben binnen zes maanden  meer dan 1.000 DV-certificaten verkocht.

Deze klanten hebben onze white-paper gevolgd over hoe je je SSL-volume kunt vergroten: zij hebben het bestelproces voor DV-certificaten volledig geautomatiseerd, zij hebben hun klanten mailings gestuurd met SSL-tips inclusief een link om direct te bestellen en zij hebben besloten om DV-SSL aan al hun hostingpakketten toe te voegen en de maandprijs hiervan met slechts enkele centen te verhogen.

Copyright © 2016 Openprovider, alle rechten voorbehouden.
Willem Buytewechstraat 40, 3024 BN Rotterdam, Nederland
Sales: +31 (0)10 448 22 96 - Support: +31 (0)10 448 22 99

Dit bericht is gestuurd aan <<Email Address>>.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u ingeschreven bent bij Openprovider.
Bent u niet langer geïnteresseerd? Schrijf <<Email Address>> dan uit van deze lijst.