Copy

Bekijk uitnodiging online

Openprovider Partner Event

12 november 2015
Netwerken, speeddaten met productspecialisten en fun


Beste <<Firstname>>,

Donderdag 12 november 2015 is een dag die je niet mag missen! Openprovider organiseert dan in samenwerking met enkele van zijn belangrijkste leveranciers het eerste Openprovider Partner Event. Wat kan je verwachten? Informatie, leren, netwerken, hapjes, drankjes, entertainment en fun!

Aanmelden
 • Wanneer?
      Donderdag 12 november 2015
 • Hoe laat?
      15:00 Inloop en netwerken
      15:30 Opening door Arno Vis (CEO)
      16:00 Speeddaten met productspecialisten, afgewisseld met entertainment
      18:00 Borrel en netwerken
      19:00 Afsluiting en prijsuitreiking
 • Waar?
      Finley 'Het Witte Huis'
      Nieuw Loosdrechtsedijk 242
      1231 LG Loosdrecht
Aanmelden
Het Openprovider Partner Event is de perfecte gelegenheid om helemaal up to date te blijven op het gebied van domeinen, SSL-certificaten en Odin server management en virtualisatie oplossingen. Tegelijkertijd kom je in contact met toonaangevende andere (hosting)bedrijven in Nederland.

De volgende partners zijn aanwezig en zouden graag met jou willen speeddaten om kennis te delen over hoe jij in deze concurrerende markt maximaal kunt groeien:

Odin levert software om de mogelijkheden van het cloud-ecosysteem volledig te benutten. Kleine, lokale hosters gebruiken de software van Odin, maar ook enkele van 's werelds grootste telecomproviders. Plesk 12.5 is net uitgekomen en Odin vertelt je er alles over in een technische sessie. Commerciële toehoorders zullen leren hoe webhostingbedrijven hun marges kunnen vergroten door basisbeheer te vereenvoudigen en in lijn te brengen met hoe infrastructuur vandaag de dag wordt gebruikt voor het hosten van websites en webapplicaties.

 

Symantec is met de merken Symantec, GeoTrust, thawte en RapidSSL wereldmarkt­leider op het gebied van SSL-certificaten en beveiligings­oplossingen. Wie kan je beter informeren over de beste verkoop­strategieën dan de marktleider?

 

Donuts is 's werelds grootste registry met 189 extensies in beheer. Donuts is vanaf het prille begin zeer actief in de nieuwe gTLD's en weet als geen ander hoe je dit constant groeiende TLD-aanbod effectief kan presenteren en vermarketen.

 

Comodo is de snelstgroeide aanbieder van SSL-certificaten en staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoe kunt u úw business net zo snel laten groeien?

 

Sinds kort is Nederland twee nieuwe extensies rijker: .frl en .amsterdam. dotAmsterdam en FRLregistry nemen je mee achter de schermen om inzicht te geven in de strategie en de highlights van de succesvolle marktintroductie voor beide domeinextensies.

 

En uiteraard zijn de specialisten van Openprovider aanwezig met informatie over domeinen, verkoopstrategieën van nieuwe gTLD's en SSL-certificaten en onze ervaring op het gebied van consolidaties.

Aanmelden

Mis niets van deze dag en meld je aan voor 1 november. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op het Openprovider Partner Event!

Heb je nog vragen? Bel ons dan even op 010-4482296!

Met vriendelijke groet,

Arno Vis, CEO
Arno Vis
CEO Openprovider
Het Nederlandse Sales- en Supportteam,
administratie en product development