Copy
Nyhedsbrev – Thisted Bibliotek – juni 2015
Se denne e-mail i din browser
Med biblioteket på Thy Rock
 
I år har vi indgået et unikt samarbejde med Thy Rock – måske har du allerede været forbi en af vores pop up-koncerter i Søndergaardsalen? Vi tænkte, at det kunne være en fin måde at varme op på. Og i hvert fald er det nyt for os at flytte både os selv og en række biblioteksmaterialer ind på en rockfestival. Det bliver spændende!
 
Vi håber, du kigger forbi vores stand. Mon ikke vi har nogle boggaver, en quiz eller noget andet spændende i ærmet?

 
4-6/6: Land-Shape Festival


Vores gode skurvogn var selvfølgelig på festival – var du? Læs mere om aktiviteterne og se billeder fra festivalen ved at følge linket herunder.

Læs mere >>>
17/6-19/9: Fantasynovelle-konkurrence


Har du en forfatter i maven, og er du mellem 10 og 18 år. Så har du her muligheden af at være med i den landsdækkende fantasynovelle-konkurrence.

Læs mere >>>

 
19/6-22/8: Sommerbogen


Lån og læs mindst 3 bøger fra biblioteket i din sommerferie. Skriv en anmeldelse af dem, aflever på biblioteket og deltag i lodtrækningen om en bogpræmie. 

Læs mere >>>
 
Et federe hobbyrum!
 
Vi leger med nye designgreb på biblioteket. Fx er hobbyrummet blevet nyindrettet med siddegruppe og et arbejdsbord. Kig forbi og orienter dig i de spændende materialer.
Bogbussen holder sommerferie

Bogbussen holder sommerferie i perioden 29/6-9/8. Bestilte materialer kan i sommerperioden afhentes på Thisted Bibliotek.
 
OBS: ny køreplan fra 10. august i år – der er snart en folder klar.
Personalekursus
 
Tirsdag den 11. og onsdag den 12. august er personalet på kursus. Bogbussen kører ikke, og filialerne er selvbetjente de pågældende datoer.
Dyrskuet Thy-Mors 2015
 
Bogbussen gjorde ophold på dyrskuet. Der var mange besøgende – både inde i bussen, hvor der var udlån af materialer. Men især udenfor, hvor Peddersen havde gang i konkurrence om at slå søm i.
 
Konkurrencen sluttede kl. 12.00, hvor der var to vindere: Marie og Wietse – de fik en boggave hver.

Mødte du Peddersen? Se flere billeder her.
Følg Thisted Bibliotek på Facebook
Følg Thisted Bibliotek på Facebook
Besøg KulturRummets hjemmeside
Besøg KulturRummets hjemmeside