Copy

Velkommen til mit nyhedsbrev!


Mandag den 9. maj viste Venstres medlemmer af Esbjerg by og Fanø mig den store tillid at vælge mig som deres lokale folketingskandidat. Jeg er utrolig glad for, at være tilbage som folketingskandidat i Esbjerg by og Fanø, og jeg glæder mig meget til igen at kæmpe for Esbjerg og Fanø og for, at Esbjerg bevarer sin position som Sydvestjyllands erhvervscentrum. 

Jeg er født og opvokset i Esbjerg, og jeg har haft fornøjelsen af, at repræsentere Esbjerg by og Fanø i Folketinget i næsten 20 år. Efter valget i 2011 valgte jeg ikke at genopstille som folketingskandidat. Det var en svær beslutning, men efter næsten 20 år som folkevalgt for Esbjerg by og Fanø, synes jeg, at det var på tide at prøve noget nyt. Jeg stillede op til kommunalvalget i Holstebro, som Venstres borgmesterkandidat. Jeg blev ikke borgmester, men jeg blev formand for Social- og Sundhedsudvalget i Holstebro Kommune. I 2014 fik jeg muligheden for at blive Venstres spidskandidat til valget til Europa-Parlamentet. Jeg fik næsten to år i Europa-Parlamentet, inden Lars Løkke Rasmussen en søndag i februar ringede og sagde, at han havde brug for mig på sit ministerhold. Nu er jeg tilbage på minister-holdet og jeg glæder mig til at bidrage til regeringens arbejde for at skabe et rigere, friere og rimeligere Danmark.

Jeg har, siden jeg sidst var folketingskandidat for Venstre i Esbjerg by og Fanø været på en politisk dannelsesrejse, som jeg ikke ville være foruden. Jeg har arbejdet med lokalpolitik, og jeg har siddet for bordenden i social- og sundhedsudvalget, hvor vi i en svær økonomisk situation, skulle få mest muligt velfærd for pengene, og sikre den størst  mulige frihed og selvbestemmelse for borgerne. Jeg har arbejdet med europæisk politik med alt hvad det indebærer fra flygtningskrise, til forbrugerbeskyttelse til kampe mod bøvl og bureaukrati. Jeg mener, at jeg efter min politiske dannelsesrejse de seneste 5 år, er blevet en stærkere kandidat for Esbjerg by og Fanø, og jeg glæder mig til at omsætte mine erfaringer til resultater for hele Sydvestjylland.  

I dette nyhedsbrev, vil jeg en gang om måneden skrive om mit politiske arbejde som uddannelses- og forskningsminister og som folketingskandidat for Esbjerg by og Fanø. Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, skal du blot besvare denne mail med "afmeld".

Jeg håber, at du vil læse med.

Med venlig hilsen,
Ulla Tørnæs (V)
Copyright © 2016 Ulla Tørnæs (V), All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp