Copy
Fes-te soci, ajuda a Senegal i porta't un Euroafricans, la moneda solidària!


Butlletí JUNY 2014

EDITORIAL

Cumplim 10 anys, junts!

Gràcies a tu cumplim deu anys! Deu anys de compromís i treball proper amb la població de la regió de Kolda, al sud de Senegal. Per aquest motiu, posem de nou en circulació els “Euroafricans”, un dels projectes més emblemàtics de la Fundació, que té com objectiu apropar Europa i Àfrica a través de la creació d'una nova moneda que busca la solidaritat intercultural i el desenvolupament de les comunitats més vulnerables.
No et quedis sense els teus Euroafricans, segueix aquest enllaç:
 www.fundaciogune.org/ca/projects/euroafricans
 
Espero que disfruteu amb el projecte, una abraçada,

Mònica Solé de la Llera
Directora

COM CANVIAR ELS TEUS EUROS PER EUROAFRICANS 


Els bitllets Euroafricans és una moneda que simbolitza la solidaritat, estan fets de cartró, de pneumàtic o de sacs d'arròs, materials que es troben als poblats de la regió de Kolda. Des d’avui els pots tornar a canviar per al seu valor en euros a la pàgina web de la Fundació, els diners obtinguts és reinvertiran en projectes de desenvolupament al Senegal
Ara, associant-te a la Fundació rebràs 100 Euroafrican, valorat en 100€. També els pots comprar a les nostres oficines; o a la Galeria Cesar Boijó on hi seran exposats del 1 al 15 de juliol (c/ Calàndries, 7, al barri de Sarrià, Barcelona). T’hi esperem.
No et quedis sense el teu!

LA FUNDACIÓ EN ELS MITJANS


En motiu dels 10 anys des de l'equip de la Fundació, estem fent difusió dels resultats i la feina feta a Senegal, ús passem un enllaç interessant publicat a EL PERIODICO. Aprofitem per agrair a tot l’equip tècnic de Senegal, a tots els amics i donants, a les empreses i administracions públiques, la confiança dipositada en nosaltres i en la nostra tasca, amb vosaltres Sí és posible!

REHABILITACIÓ D’UNA MATERNITAT I FORMACIÓ DE MATRONES I AGENTS DE SALUT

Gràcies al suport de Fundació Probitas, estem a la segona fase del projecte de salut maternal i infantil a la Regió de Kolda. El projecte sorgeix de les necessitats consensuades amb el Pla Nacional de Desenvolupament del Ministeri de Salut de Senegal, i contribueix a reduir la mortalitat materna del municipi,  una de les més elevades del país, millorarà la cobertura i qualitat del servei ofert tant a la mare com al fill, reforçarà les capacitats tècniques i operacionals del centre i impulsarà estratègies comunitàries per augmentar la sensibilització cap a aquest tema tan sensible a la comunitat: la prevenció en salut.
Gràcies! Només amb gent com tu és possible canviar el món.

Si vols col.laborar amb la Fundació Guné o vols més informació entra a la nostra web: www.fundaciogune.org, envia'ns un e-mail a projectes@fundaciogune.org o truca'ns al 933 683 400 .
Doná un Like
Doná un Like
Doná un Follow
Doná un Follow
Visita'ns!
Visita'ns!
Subscriu-te!
Subscriu-te!
© 2014 Fundación Guné, todos los derechos reservados. 


Avís legal de protecció de dades:
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades a caràcter Personal, la Fundació Privada Guné comunica a l'interessat que les seves dades estan recollides a un fitxer responsabilitat de Fundació Privada Guné, la seva finalitat es disposar de les dades dels socis i amics de las Fundació Privda Guné i facilitat i mantenir la comunicació amb els mateixos. L'interessat pot exercí els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel.lació; per exercir els seus drets només a de dirigir-se per escrit a la Fundació Privada Guné o enviar un mail sol.licitant aquesta informació, correcció o anulació a la següent adreça mail projectes@fundaciogune.org. donar-me de baixa d'aquesta llista o actualitzar les meves preferències de subscripció.

Email Marketing Powered by Mailchimp